Immo Rens

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Immo Rens

 • Algemene informatie

  •  1070 Anderlecht
 • Reviews 345

  • Marc Maes in 2024 via Google
   • - Als particulier heb ik tweemaal, met een interval van drie maanden, mijn toevlucht genomen tot het plaatsen van een advertentie op de website Immoweb. Voor elke publicatie heb ik een bedrag van €209 uitgegeven om mijn advertentie prominenter te maken door middel van een zogenaamde upgrade. Deze investering leek mij aanvankelijk zinvol, maar mijn ervaringen hebben mij tot andere inzichten gebracht. Tijdens beide gelegenheden van advertentieplaatsing merkte ik een opvallend patroon op. Ik ontving namelijk identieke reacties op mijn advertentie, die opmerkelijk genoeg steeds opnieuw afkomstig waren van een gratis e-mailadres provider, gekend voor email spam en misbruik. Het meest opvallende aspect hierbij was telkens het totale gebrek aan persoonlijke contactinformatie zoals een telefoonnummer. Dit gebrek aan detail in de aanvragen leidde tot een groeiend wantrouwen van mijn kant en deed toch mijn wenkbrauwen fronsen (Immoweb zal zich wel verdedigend opstellen dat zij niet verantwoordelijk zijn of de kwaliteit van de vragen kunnen garanderen maar toch .... het lijkt mij toch zéér zéér verdacht gelet op de repetitiviteit). Deze repetitieve en onpersoonlijke responsen wekten bij mij de sterke verdenking dat deze niet van echte potentiële kopers afkomstig waren. Integendeel, mijn persoonlijke opinie, ik heb een zéér sterk vermoeden dat Immoweb zelf mogelijk verantwoordelijk was voor het genereren van deze aanvragen. De reden hiervoor zou kunnen zijn om een valse indruk van belangstelling voor mijn advertentie te creëren. Deze praktijk, indien waar, zou zeer misleidend zijn voor adverteerders zoals ik. Wij zouden kunnen worden overgehaald om te geloven dat onze financiële investering in de advertentie een breed publiek bereikt, terwijl de werkelijke interesse wellicht véél minder is. Deze ervaring roept vragen op over de integriteit van het platform. Indien Immoweb inderdaad verantwoordelijk is voor het creëren van valse belangstelling, zou dit een onethische handelswijze zijn die vragen oproept over de betrouwbaarheid van dit online advertentieplatformen. Voor mij als adverteerder is het van cruciaal belang om te kunnen vertrouwen op de authenticiteit en eerlijkheid van de reacties die ik ontvang, wat in mijn situatie totaal anders was, gelet op de inhoudelijke kwaliteit van de verschillende aanvragen voor mijn advertentie zeer te wensen overliet. De gedachte dat een gerespecteerd platform als Immoweb zich zou kunnen inlaten met dergelijke misleidende praktijken is zeer teleurstellend.
  • Walter Keuten in 2023 via Google
   • - Heel onvriendelijk aan telefoon. Op simpele vraag geen antwoord geven. Ze zeggen om zelf naar de website te gaan om daar de gevraagde gegevens te vinden die er uiteindelijk niet opstaan.
  • Afrim limoni in 2023 via Google
   • - Ik heb op 24 januari een appartement gevonden en reageert. Naar 2 uurtje kreeg ik een mail terug van eigenaar geschreven. Sorry te laat. Nu is bijna 3 weeken en die staat nog steeds online. Omdat ik buitenlander ben kan en mag mij niet wegwijzen,ik heb alle rechten zoals iedereen. Ik heb ook bij immoweb een mail gestuurd dat niet oke is met de adres van de eigenaar. Heb niks ontvangen. Ik zeg nog een keer discriminatie is verboden dat mag niet.
  • Ann Vermeulen in 2022 via Google
   • - Zeer ontevreden. Niet alle gegevens worden gepubliceerd zoals ingegeven.Hoogste prijs voor advertentie betaald met belofte dat je advertentie vooraan zou staan. Alle adv. Van de vele Immokantoren hebben voorrang waardoor de eigen advertentie zeker niet voorraan te zien is....Op de kaart is de aanbieding niet terug te vinden, ook niet in een specifieke zoekactie. Immoweb werkt duidelijk enkel voor de immokantoren.
  • Stephanie Begyn in 2022 via Google
   • - Om een woning te zoeken lijkt het me een goede site maar absoluut geen aanrader om uw zoekertje op immoweb te adverteren. Bijbetaald voor een upgrade maar dit was weggesmeten geld aangezien mijn zoekertje nooit werd geupgrade. Klantendienst gecontacteerd maar na bijna 3 maand nog steeds geen gehoor. Bij het zien van de andere reviews ben ik blijkbaar niet de enigste. In de toekomst zal het adverteren via andere kanalen lopen.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina