Immo Bollaert

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Immo Bollaert

 • Algemene informatie

 • Over

  Vastgoed & advies! Vraag nu je schatting aan, maak kennis met onze persoonlijke en ervaren makelaars! Als vastgoedmakelaar te Laarne-Kalken bemiddelen wij professioneel in verkoop, verhuur, beheer, overlating, schatting,... Wij bieden een totaalpakket aan. Wij excelleren in vastgoed!!

 • Reviews 29

  • giovani in 2022 via Google
   • + We hebben een heel goede ervaring gehad met Immo Bollaert. Zeer professionele begeleiding door Marleen van Mulder in aanloop naar de verhuur van onze woning. Marleen was steeds bereikbaar voor al onze vragen. Ze is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Beter kon niet! Zonder jullie was het niet haalbaar. Daarvoor veel dank aan Marleen en haar collega’s!
  • Sabine N. in 2022 via Google
   • + Wij merkten op dat er twee reviews waren van huurders die een pand van ons hebben gehuurd via Immo Bollaert. Het is belangrijk dat de andere kant ook eens verteld word. Wij zijn uiterst tevreden over Immo Bollaert. Er werd geschreven dat ze traag zijn. De huurder had het pand achtergelaten met gebreken. Het heeft de huurder maanden geduurd deze in orde te maken. Eenmaal in orde werd de waarborg binnen de week afgehandeld. Verder schreef een andere vertrekkende huurster dat er slechte communicatie is en dat herstellingen niet worden uitgevoerd. Immo Bollaert heeft steeds op de mails van de huurster geantwoord, met ons in kopie. Op heden weten wij, alsook Immo Bollaert niet over welke herstellingen dit gaan. Dankzij hun zeer uitgebreide plaatsbeschrijving was er geen discussie mogelijk achteraf. Dank je wel! Ik wou dit toch even kwijt.
  • Z140 in 2022 via Google
   • - Wij hadden enorm veel interesse in een pand te Heusden, vlak aan de grens met Melle, dat door immo Bollaert te huur werd aangeboden. Dit omdat wij 20j in Melle hadden gewoond en daar eigenlijk totaal niet weg wouden. Maar ons vorig huurhuis werd verkocht dus hadden we geen keuze. Na reeds een jaar op zoek te zijn en al 3 jaar ergens te wonen waar we echt niet kunnen aarden en al vanalles hebben meegemaakt, kwam dit huis dus als een geschenk uit de hemel. Na het maken van een online afspraak, wat al niet vlekkeloos verlopen was, mochten wij het pand eindelijk bezoeken. Op het bezoekmoment valt weinig aan te merken, behalve dat er al kandidaat-huurders in het pand aanwezig waren zonder dat mevrouw Bollaert aanwezig was. ( Zij was te laat. ) Dit vonden wij zeer vreemd en gaf ons geen goed gevoel maar verder is het bezoekmoment verlopen zoals het hoort. Duidelijke rondleiding met de nodige uitleg waardoor wij alsnog met een goed gevoel terug naar huis zijn gegaan. Bij thuiskomst vulden wij dan ook onmiddelijk en vol enthousiasme de nodige documenten in om ons kandidatuur te bevestigen en toen werd het stil... Omdat er maar geen reactie kwam op de afgesproken datum en wij vol ongeduld aan het wachten waren op nieuws hebben wij besloten om zelf contact op te nemen. Op de vraag of er al een beslissing genomen was kregen wij het droge antwoord dat het pand reeds verhuurd was. De teleurstelling was groot en vooral toen wij naar de reden vroegen... Het pand bleek verhuurd te zijn aan de persoon die zich eerst kandidaat had gesteld na het bezoeken van het pand. Nog nooit meegemaakt dat een professioneel immokantoor zo te werk gaat dus opnieuw uitleg gevraagd. En nu was de uitleg dat het pand verhuurd werd, in samenspraak met de eigenaar, aan de persoon die het eerst een bezoek had aangevraagd. Om eerlijk te zijn geloof ik er niets van, het voelt eerder als een reden geven om er een te geven. Als het dan toch zou kloppen. Waarom zijn wij dan eigenlijk gaan kijken als het toch al een uitgemaakte zaak was? Dit voelt echt als heel oneerlijk aan en het heeft ook een hele tijd geduurd om deze teleurstelling te boven te komen. Het zou niet mogen maar bepaalde factoren zorgen er voor dat er hoop op iets wordt gevestigd, ook bij interesse in een huurhuis. Om dan op deze manier het deksel op de neus te krijgen was heel pijnlijk. Wij zijn ons er zeker van bewust dat wij niet de enige kandidaat-huurders waren maar hier heeft niemand een eerlijke kans gekregen. Het kan goed zijn dat de eigenaar zo heeft geredeneerd maar als professioneel immokantoor dient overlopen te worden met de eigenaar wie zich allemaal kandidaat heeft gesteld. Er wordt een selectie gemaakt van zij die het meest in aanmerking komen en nadien volgt een persoonlijk gesprek met de eigenaar. Alleen dan kan er een juiste en vooral eerlijke beslissing genomen worden.
  • bytey in 2022 via Google
   • - Nog nooit meegemaakt wat we met deze makelaar zijn tegengekomen. Interesse in een woning die zij verkoopt. 2x gaan bezichtigen, zonder iets van uitleg te krijgen. Op vragen weet ze het antwoord niet. Bij de vraag voor het EPC te krijgen, mogen we meer dan een week wachten. Andere documenten heeft ze niet in het bezit. Bij een bod krijg je pas een antwoord als de termijn verlopen is. Waarna ze de voorwaarden die mondeling zijn afgesproken aanpast op het document. Gelukkig goed nagelezen. Omdat het vertrouwen volledig weg was, onze notaris ingeschakeld met de vraag om de gegevens van het kadaster te delen. Na meerdere mails EINDELIJK een antwoord dat ze die niet heeft. Uiteindelijk heeft onze notaris die gegevens ZELF opgevraagd ( nadat ze op zijn vraag het rijksregisternr van de verkoper heeft doorgespeeld). Omdat we het boeltje niet meer vertrouwden, een 3e bezoek aangevraagd, maar dit kon niet voor er een compromis was!? Wil ze de woning (die al meer dan een jaar te koop staat) wel verkopen?of is er iets niet pluis? Wij dachten in het begin dat ze gewoon ombekwaan was, maar zijn er nu van overtuigd(mede door het lezen van andere reviews) dat ze niet te vertrouwen is!
  • virginie uyttendaele in 2022 via Google
   • - Immo Bollaert contacteert mij om een afspraak te maken voor de woning alwaar ik interesse voor had. Wij maken telefonisch een afspraak voor het bezoek moment. De dag van het bezoekmoment omstreeks 09:30 uur is niemand aan de woning aan te treffen. Wanneer ik 10 minuten later om 09:40 uur telefonsich contact opneem met Immo Bollaert word ik doorverwezen naar de persoon waarmee ik een bezoekmoment had ingepland. De persoon in kwestie antwoord mij dat ze onze afspraak vergeten af te bellen was en dat ze haar gemist had van uur, omwille dat ze dit zelf niet zou ingepland zou hebben. Wat mij heel eigenaardig lijkt. De medewerkster stelt voor om uiteindelijk nog af te komen en dat dit maar 10 minuten wachttijd zou betreffen. Hierop antwoord ik dat ik dit wil bevragen aan mijn vader gezien wij hiervoor verlof hebben genomen en op schema zitten. Tevens vertelt de medewerkster dat de woning vandaag (de dag van ons bezoekmoment) verkocht wordt door andere personen. Waarom leggen wij dan een bezoekmoment vast? Waarom is hier geen communicatie geweest? Dit duid op onprofessionalisme en geen klantgerichtheid. Dit is mijn eerste keer dat ik samen wou werken met Immo Bollaert en ik denk niet dat dit voor herhaling vatbaar is. De huizenmarkt is in deze tijd heel gering en beperkt. Ik had hier naar uit gekeken en dit is de reden dat dit dubbel zo hard aankomt. Ik hoop dat Immo Bollaert hieruit leert en zich in de mogelijkse kopers hun plaats kunnen stellen. Voor de rest heb ik niets op te merken en gaat dit louter om deze eerste aanvaring met hun.
  Voeg een review toe
 • Locatie

  • Gemiddelde vraagprijs Vraagprijs < +
  • Gemiddelde huurprijs/slaapkamer < +
  • Gemiddelde Realo Schatting® < +
  • Bevolking die single is Laag Hoog
  • Gemiddelde leeftijd van de bevolking Laag Hoog
  • Bevolking die een groot gezin is Laag Hoog
  • Bevolking die hoger opgeleid is Laag Hoog
  • Bevolking die werkzoekende is Laag Hoog
  • Bevolking die van een andere oorsprong is Laag Hoog
  • Gemiddeld inkomen Inkomen Laag Hoog
  • +
  b
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team