Azull

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Azull

 • Algemene informatie

  •  Welvaartstraat 22, 2200 Noorderwijk, Herentals
 • Reviews 23

  • Raymond Colin in 2023 via Google
   • + Via een kennis in contact gekomen met Azull. Een zeer betrouwbare, professionele en ervaren makelaar die een goede begeleiding gedurende het gehele aankoopproces hoog in het vaandel heeft staan. Ook de opvolging was uitstekend. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Speciale complimenten voor in het bijzonder Linda, omdat zij altijd in staat was om eventuele onrust weg te nemen. Voor ons was het immers best wel spannend om in het buitenland voor het eerst een woning te kopen. Nu alles achter de rug is, kunnen we alleen nog maar zeggen: Bij Azull kun je met een gerust hart aankloppen voor een Spaanse woning van jouw dromen. Raymond en Patricia
  • Nathalie Schampaert in 2023 via Google
   • + Na een heruitzending van het programma huizenjacht begon het bij ons te kriebelen om op zoek te gaan naar ons eigen plekje in Spanje. Petra van Azull is bij ons thuis alles piekfijn komen uitleggen en toen hebben we besloten om met hen op Vip trip te vertrekken. In Allicante werden wij opgewacht door John die met ons 3 dagen op stap is geweest. Hij heeft ons met heel veel kennis van zaken en boordevol enthousiasme zowel de streek als verschillende panden laten zien. Uiteindelijk hebben wij gevonden wat we zochten en tellen we af om er binnenkort te kunnen intrekken. Indien jullie nog zouden twijfelen, Azull is de ideale partner!
  • sylvain Gillis in 2023 via Google
   • + Toen bij ons het idee de kop opstak om te emigreren naar Spanje, zijn we op het internet op zoek gegaan naar een makelaar die ons hierbij kon helpen. Wij kozen voor Azull omdat deze makelaar een jarenlange kennis en ervaring heeft in Spaans vastgoed en ons daadwerkelijk met raad en daad kunnen bijstaan in het ganse proces van aankoop tem oplevering. In september boekten we een VIP trip. Samen met Nico (en Nancy achter de schermen) gingen we op zoek naar ons droompand. We waren iedere dag blij verrast met de panden die getoond werden. Er werd duidelijk heel goed rekening gehouden met onze wensen. Verschillende locaties van Costa Blanca (noord en zuid) werden bezocht. Veel mooie huizen gezien, echter de locatie was nog niet 100% onze goesting totdat we de 3de dag in Villajoyosa aankwamen. Prachtige locatie bij een baai, met alle voorzieningen op wandelafstand. Dit was wat we zochten ! We waren op slag verliefd en hebben dan ook geen moment getwijfeld om over te gaan tot aankoop van ons appartement. Zo blij dat we dankzij Azull onze droom hebben kunnen waarmaken. Sylvain & Fabiënne
  • Tom Molenaar in 2023 via Google
   • - Koop rechtstreeks met een goede advokaat die alles nakijkt! AZULL: eigen ervaringn na aankoop: Geldmachine - sympathie verwijnt eens je getekend hebt - naservice 0,0 zelfs geen flesje cava bij oplevering. Ze willen zsm opleveren zelfs als de woning niet klaar is ( dan kunnen ze hun commissie van ts de 8 en 12, soms zelfs tot 15% ontvangen. Ik heb gekocht via hen en ik kan je enkel aanraden: koop bij een kleine makelaar en nog beter: geef jezelf de tijd om een locatie te zoeken waar je het fijn vind en koop rechtstreeks! De blablabla is dat je niet rechtstreeks kan kopen, flauwe kul na aandringen kan het toch met een fikse rechtstreekse korting. Gebruik websites van makelaars om je goesting te vinden, laat geen gegevens achter! Want deze makelaars registreren je bij alle mogelijke projecten en dan ben je 'HUN' klant en waar ze je geregistreerd hebben. Kan je ENKEL via hen kopen (eigen ervaring) In België hebben makelaars panden in hun portefieulle en in Spanje mag elke makelaar alle panden verkopen en proberen ze mogelijke klanten in hun portefieulle te krijgen door deze mogelijke kopers op zoveel mogelijke projecten te registreren onder hun naam.
  • Marc Van den Bergh in 2023 via Google
   • + Wij hadden een 7-tal jaar geleden een appartement gekocht via Azull in Benalmadena. Wij waren toen al zeer tevreden over de service en opvolging van Laurence. Begin vorig jaar hadden wij de beslissing genomen om een huis in Spanje te kopen en zijn toen terug gaan aankloppen bij Azull. Geert van het La Zenia kantoor heeft ons zowel de regio van de Costa Blanca als Murcia laten zien en toen hebben wij gekocht. De inzet en de opvolging van deze trips waren zeer goed verlopen. Tevens de na service gegeven door Linda heeft ons goed geholpen. Bedankt voor jullie inzet.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina