Ontdek de waarde van uw woning

Vraag nu een online waardebepaling van uw woning en ontvang onmiddellijk een schatting. Download het schattingsverslag inclusief informatie over het pand, vergelijkbare huizen, prijsvergelijkingen, buurtinformatie en meer.

Bereken de waarde van uw huis of appartement.

De Realo Schatting houdt rekening met tal van gegevens, waaronder de buurt van de woning, de historische vraagprijzen in de omgeving, de gekende data over het eigendom en nog tal van andere interne en openbare data bronnen.

Meer over de Realo Schatting >
Publieke informatie Realo verzamelt alle publiek toegankelijke informatie over uw woning en uw buurt
Uw informatie De informatie die u opgeeft, is cruciaal. Na het beantwoorden van een aantal vragen, wordt de schatting accurater.
Steeds nauwkeuriger De technologie achter de Realo Schatting is zelflerend. Hierdoor worden de schattingen steeds nauwkeuriger.

Kostprijs

Het schattingsverslag kan u onmiddellijk downloaden voor € 19,99. In sommige regio's bieden we de optie tot een gratis schattingsverslag, met nazicht door een lokale vastgoedexpert. Na ingave van het adres van de te schatten eigendom krijgt u de keuze tussen de mogelijke opties en type verslagen.

Het schattingsverslag

Naast de schatting ontvangt u ook een uitgebreid schattingsverslag met de nodige informatie om u belangrijke beslissingen te helpen maken
U kan er ook voor kiezen om een schatting ter plaatse te laten doen waarmee rekening gehouden wordt met subjectieve informatie over de woning.
Vergelijkbare huizen Krijg een overzicht van enkele recente en vergelijkbare transacties in de omgeving
Evolutie van de schatting Krijg een evolutie van de schatting tot 25 jaar terug
Buurtvergelijking De gemiddelde vraagprijs van deze buurt wordt vergeleken met nabije buurten
Mobiliteit Ontdek meer informatie over de bereikbaarheid van nabijgelegen voorzieningen
Schatting voor verhuur Naast de schatting voor verkoop, wordt er ook een schatting voor verhuur getoond

Wat anderen zeiden over de Realo Schatting…

quotation mark

De Realo Schatting heeft me geholpen om een verkoopprijs te bepalen van mijn woning. De Schatting is verbazend accuraat en bovendien is het bijhorende rapport erg interessant!

Sophie Vanneste Eigenaar
quotation mark

Een professionele schatting is zeer duur en lastig. De Realo Schatting is exact het tegenovergestelde: makkelijk, snel en toch heel compleet.

Dirk Van Hove Eigenaar