Ontdek de waarde van uw woning

U krijgt onmiddellijk een Realo Schatting waarna we u een persoonlijk schattingsverslag sturen inclusief vergelijkbare huizen, evoluties, buurtinformatie en meer.

Ontdek de waarde van uw huis

De Realo Schatting houdt rekening met een tal van gegevens, waaronder de buurt waarin de woning zich bevindt, de historische vraagprijzen in de omgeving, de gekende data over de eigendom en nog tal van andere interne en openbare databronnen. Meer informatie over hoe de schatting werd berekend, vindt u in het meegeleverde rapport.
Publieke informatie Realo verzamelt alle publiek toegankelijke informatie over woningen en buurten om een eerste ruwe schatting te maken.
Uw informatie De informatie die u opgeeft, is cruciaal. Na het beantwoorden van een aantal vragen, wordt de schatting accurater.
Steeds nauwkeuriger De technologie achter de Realo Schatting is zelflerend. Hierdoor worden de schattingen steeds nauwkeuriger. Meer over de Realo Schatting

U ontvangt ook een uitgebreid schattingsrapport

Vergelijkbare huizen Krijg een overzicht van enkele recente en vergelijkbare transacties in de omgeving
Evolutie van de schatting Krijg een evolutie van de schatting tot 25 jaar terug
Buurtvergelijking De gemiddelde vraagprijs van deze buurt wordt vergeleken met nabije buurten
Mobiliteit Ontdek meer informatie over de bereikbaarheid van nabijgelegen voorzieningen
Schatting voor verhuur Naast de schatting voor verkoop, wordt er ook een schatting voor verhuur getoond

Wat anderen zeiden over de Realo Schatting…

"De Realo Schatting heeft me geholpen om een verkoopprijs te bepalen van mijn woning. De Schatting is verbazend accuraat en bovendien is het bijhorende rapport erg interessant!
Sophie Vanneste Eigenaar
"Een professionele schatting is zeer duur en lastig. De Realo Schatting is exact het tegenovergestelde: makkelijk, snel en toch heel compleet.
Dirk Van Hove Eigenaar