Investforhome

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Investforhome

 • Algemene informatie

 • Over

  Het aankopen van een woning in Torrevieja, Costa Blanca, Spanje is uitgegroeid tot een droom voor velen van jullie.

  Echter, velen zijn terughoudend om de sprong te wagen: taalbarrières, verschillen in de wetgeving, de onwetendheid van de markt, dit zijn allemaal problemen die de aankoop kunnen vertragen of problemen bij de aankoop kunnen veroorzaken . Aarzel daarom niet om ons professionele team te raadplegen!

  Investforhome SL kan u helpen de sprong te wagen naar een veilige transactie alsook de nodige ondersteuning te verlenen bij het waarmaken van uw droom. Wij garanderen dan ook een vlot verloop van A tot Z in het hele proces van de aankoop.

  Onze Franse en Nederlandse makelaars hebben de vereiste kennis van de vastgoedmarkt in Spanje, in het bijzonder Costa Blanca die je acquisitie onder de beste omstandigheden vereisen.

  De zomerse temperaturen variëren tussen 25 ° C en 33 ° C en tijdens de wintermaanden, kunt u genieten van temperaturen tussen de 14 ° C en 24 ° C, met maar liefst 320 dagen zon per jaar. Torrevieja is niet alleen een badplaats tijdens de zomermaanden, maar ook in de winter. Vanwege het klimaat komen veel gepensioneerden uit Noord-Europa hier wonen, het hele jaar door is dit een van de meest kosmopolitische gebieden van Europa

 • Reviews 37

  • Jose Manuel Brotons López in 2024 via Google
   • + Ik ken het bedrijf Invest For Home al jaren en ik kan met volledige zekerheid de professionaliteit van het hele team, vooral Amael, zeggen. Al hun klanten hebben ons verteld over hun enthousiasme, kennis van hun dagelijkse werk en de uitmuntendheid van hun dienstverlening.
  • Rony vd in 2024 via Google
   • + We zijn zo dankbaar voor de geweldige service die we hebben ontvangen van Investforhome aan de prachtige Costa Blanca! Onlangs hebben we ons droomappartement gekocht en het hele proces was gewoon fantastisch. Vanaf het allereerste contact waren ze uiterst professioneel en attent. Het team van Investforhome luisterde echt naar onze wensen en behoeften en presenteerde ons alleen de meest geschikte opties die perfect pasten bij onze criteria. De begeleiding die we kregen tijdens de bezichtigingen en de onderhandelingen was uitstekend, en ze stonden altijd klaar met nuttig advies en ondersteuning. Dankzij hun expertise hebben we niet alleen ons droomhuis gevonden, maar hebben we ook een naadloze aankoopervaring gehad. We zouden Investforhome zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vastgoed aan de Costa Blanca. Nogmaals bedankt voor alles!
  • Lieve Mathues in 2024 via Google
   • + Fantastische ervaring met Investforhome aan de Costa Blanca! We hebben onlangs een appartement Molinos gekocht en de service die we ontvingen was uitstekend van begin tot eind. Het team was zeer professioneel, vriendelijk en deskundig, en ze begeleidden ons door elke stap van het aankoopproces met grote zorg en aandacht voor detail. De communicatie was snel en efficiënt, en ze stonden altijd klaar om al onze vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Dankzij hun expertise konden we onze droomwoning vinden en de aankoop soepel afronden. We zijn ontzettend blij met onze beslissing en kunnen Investforhome niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vastgoed aan de Costa Blanca. Bedankt voor alles!
  • Brigit de Jong in 2024 via Google
   • + Invest For Home is een makelaarskantoor in Lomas de Campoamor waar je goed en professioneel geholpen wordt. Tijdens maar ook na het aan- of verkoopproces. Killian en Amaël spreken Frans, Engels en Spaans. Bij Patrick kun je als Duits of Nederlands sprekende terecht. Het team is betrouwbaar, flexibel, service gericht, proffesioneel en zeer hulpvaardig. Ik kan hen alleen maar aanraden als je een woning wilt kopen of verkopen.
  • Dominique Wiertz in 2024 via Google
   • + Uitstekend werk van hun kant. Serieuze persoon ten dienste van zijn kopers of verkopers. Tegelijkertijd bieden wij een hooggekwalificeerde advocaat aan die u helpt bij alle aankoop- en administratieve procedures na de verwerving van het onroerend goed. Geen klachten ! Bovendien blijven ze achteraf aan uw zijde als dat nodig is. Altijd beschikbaar.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer