Inres bvba

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Inres bvba

 • Algemene informatie

  •  Nijverheidsstraat 13, 2260 Oevel, Westerlo
 • Over

  In uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand of - terrein staat InRES u met raad en daad bij. U kan op ons bouwen om tot de juiste oplossing te komen. We adviseren en begeleiden u persoonlijk totdat u vindt wat u zoekt. Naast verhuur en verkoop van industrieel vastgoed zijn we ook gespecialiseerd in de uitvoering van schattingen.

  InRES gaat voor een doorgedreven service als het op bedrijfsvastgoed aankomt. Hiervoor kunnen we terugvallen op onze jarenlange ervaring en expertise in de sector. Die heeft voor ons geen geheimen meer. Onze diensten bieden we met kennis van zaken aan. We weten dus waarover we het hebben ! Zit u met speciale vragen of wensen, dan denken we graag met u mee. Creativiteit, innovatie en samenwerking zijn onze sleutels tot succes.

  De dienstverlening van InRES is gebaseerd op 4 belangrijke peilers. Ze staan centraal in onze werking als servicegericht bedrijf en krijgen elke dag opnieuw onze volle aandacht.

  PERSOONLIJK CONTACT : dit staat met stip bovenaan in onze gerichte aanpak. Zo weten we perfect wat de speciale vragen of wensen van onze klanten zijn.
  PROACTIEF : we anticiperen op hindernissen of vragen die mogelijk opduiken in de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Zo komen we sneller tot een oplossing.
  CREATIVITEIT : het is nodig out-of-the-box te denken en we bekijken ook nieuwigheden. Aandacht voor innovatie leidt tot creatieve oplossingen.
  NETWERKING : we onderhouden ruime contacten binnen en buiten de sector. Met specialisten op bepaalde vlakken samenwerken is in het voordeel van onze klanten.

  Kurt Bomhals.

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Inres bvba om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer