IMMO REAL J.K.

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

IMMO REAL J.K.

 • Algemene informatie

 • Over

  IMMO REAL J.K.

  AGENCE IMMOBILIÈRE DE CONFIANCE SUR TOUT BRUXELLES ET LES ENVIRONS

  Services immobiliers:

  VENTES - LOCATIONS - ESTIMATIONS - CERTIFICATIONS

  Immo Real J.K. est une agence immobilière spécialisée sur non seulement sur tout Bruxelles mais également les environs (Waterloo, Rhode-Saint-Genèse, Genval, Rixensart, Wavre, Overijse, Hoeilaart, ETC), nous nous occupons de votre bien immobilier de manière scrupuleuse. Nous vous conseillerons de manière optimale au sujet de votre propriété, qu'il s'agisse d'un bien de standing, d'une villa, d'une maison mitoyenne, d'un immeuble de rapport, d'un appartement ou un penthouse.

  Immo Real J.K. est également spécialisée dans la location de bureaux dans les quartiers stratégiques de Bruxelles et sur Zaventem.

  Visitez notre site: WWW.IMMOREALJK.COM

  Nous parlons Français, Néerlandais, Anglais, Espagnol et (un peu) Italien

 • Reviews 9

  • Diogo Piano in 2020 via Google
   • + Jacques is een professional geboren voor het onroerend goed. Hij gaf ons altijd nuttige en constructieve feedback. Altijd nauwkeurig informeren over alle elementen van het onroerend goed, gedetailleerd, specifiek en eerlijk zijn. Hij was altijd vriendelijk en beschikbaar en heeft ons vertrouwen gewonnen sinds het begin van de overname. Ik twijfel er niet aan om Jacques en zijn bureau aan te bevelen. Een boetiek van "onroerend goed" die u een persoonlijke service biedt gedurende de hele procedure.
  • Mari Remmelgas in 2020 via Google
   • + Uitstekende service: nauwkeurig, efficiënt, beheerst zijn vakgebied duidelijk heel goed. Ik heb het genoegen gehad om met Jacques in contact te komen, zowel voor de verkoop van mijn appartement als voor het huren van een appartement. Ik was ontroerd toen hij contact met me opnam nadat ik in mijn huurappartement was ingetrokken om te kijken of alles goed ging met de verhuizing. Bij de verkoop regelde hij altijd een miljoen kleine dingen voor me die geen groot bureau zou doen. Ik heb het voorrecht gehad om te mogen genieten van een op maat gemaakte en zeer persoonlijke benadering, waarbij de makelaar elke dag aan mijn zijde stond met regelmatige updates over het proces en vooral met zijn positieve houding en glanzende persoonlijkheid die de stress van alle drukte die samenkomt met onroerendgoedtransacties. Zou zijn bureau van harte aanbevelen.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer