Hoprom bvba

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Hoprom bvba

 • Algemene informatie

 • Over

  De principes van Hoprom:

  Ontwikkelen is meer dan bouwen.
  Een project gaat pas van start na een goed uitgekiende voorbereiding. De eerste stap is de zoektocht naar geschikte locaties: hoe zullen (toekomstige) bewoners de leef- en woonomstandigheden ervaren? Welke omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol? Elke fase in het (bouw)proces, van ontwerp tot oplevering, krijgt evenveel bezieling.

  Klein, maar uiterst professioneel.
  Kleinschaligheid betekent dat Hoprom zelf altijd actief betrokken is bij of in het (bouw)proces. Bovendien kunnen we selecteren. We hoeven dus niet te bouwen om te bouwen. Het zorgt alvast voor een tevredenheid die beantwoordt aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

  Hechte samenwerking.
  Hoprom gaat in zee met partners waarmee we een sterke, vaste band kunnen opbouwen. Zo kunnen we de dagelijkse contacten met architecten, aannemers, vastgoedmakelaars,... nauwgezet opvolgen. Het maakt dat elke betrokken partner ook zijn specifieke verantwoordelijkheid durft nemen. Meteen de garantie voor een constructieve, respectvolle samenwerking.

  Kwaliteit is geen loos begrip.
  Het begrip 'kwaliteit' wordt tegenwoordig te pas en onpas gebruikt. Hoprom definieert het echter heel helder. Kwaliteit vormt het uitgangspunt van elke fase in het bouwproces. Dit betekent een bewuste keuze voor: locaties met een toekomst, enkel hoogwaardige materialen, een afwerking tot in de puntjes en een persoonlijke opvolging.

 • Reviews 4

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer