Group Immo

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Group Immo

 • Algemene informatie

  •  Aarschot
 • Over

  Enkel verhuur van eigen onroerende goederen.

 • Reviews 222

  • Sylvie L. in 2024 via Google
   • - Waar te beginnen...... Behalve door u ten zeerste aan te raden dit bureau te vermijden! Ik hoop dat het vertellen van mijn verhaal je zal helpen dezelfde valkuilen te vermijden. Het is moeilijk om alle tegengekomen problemen op te sommen, maar laten we het proberen... We tekenen een contract nadat we de mooie woorden van de baas zelf hebben gedronken. Tijdens deze ondertekening leggen wij onze wens uit om vrij snel te verkopen en vragen daarom of zij denken ons hierbij te kunnen helpen. "Ja ja natuurlijk" Behalve... Het duurde een maand voordat ze de advertentie überhaupt publiceerden. Aankondiging die ook 2 fouten bevatte 1 extra week om het succesvol te laten corrigeren. Want opgemerkt moet worden dat de agent die ons dossier beheerde nooit reageerde op telefoontjes of e-mails. Er werd ons een terugkeer beloofd van minimaal 1 week op 2. Wat denk je? Ik heb nooit enig bericht ontvangen, dus ik weet niet eens of het huis bezocht is (nou ja, dankzij mijn huurders). Ik heb uiteraard mijn naam gestuurd na de 2 maanden van het contract. En daar weer een verrassing.... Ze zouden onze post nooit hebben ontvangen, ook al was deze aangetekend verzonden... We moesten aandringen op het verkrijgen van een bewijs van het einde van dit contract om mijn eigendom aan een ander bureau te kunnen toevertrouwen . Dus dank aan Skyimmo voor het feit dat ik bijna 3 kostbare maanden heb verloren, omdat er, zoals ik hen duidelijk had gemaakt, een gevoel van urgentie was. Als ik 5 sterren zou kunnen geven voor de mate van incompetentie, zou ik niet aarzelen. De baas verkoopt dromen en laat je vervolgens volledig in de handen van een incompetente agent vallen, ook al werd ons verteld dat we aan zijn rechterarm zouden worden toevertrouwd!!! Als dat een rechterarm is, zou ik liever hebben dat een arm geamputeerd wordt...
  • Laurent Dewel in 2024 via Google
   • - We hebben geprobeerd ons pand in de buurt van Bellaire te verkopen en we zijn EINDELIJK net verlost van dit "bureau" dat beter tapijten of friet zou kunnen verkopen (en zelfs dan zou dat misschien te veel zijn) 0 over de hele lijn !! Geen communicatie, geen telefoontjes, geen reactie op berichten/e-mails (ook al heb ik met de heer Bougayut te maken gehad en vervolgens met Mélanie, zijn rechterhand), fouten in de beschrijving van ons huis (onjuiste prijs, aantal kamers wijkt af van wat we hebben het ze verteld, enzovoort...). We moesten moeite doen om erachter te komen of ze onze aangetekende brief over het einde van de samenwerking met hen hadden ontvangen (het was de secretaris die dit aan ons moest bevestigen, aangezien de Mélanie in kwestie niet de tijd had / niet de tijd had genomen om op ons te reageren ) Het komt omdat ik een * moet zetten omdat ze het helemaal niet verdienen!! (Als ik maar negatief kon worden!!!) Kortom, als je wilt verkopen, ren dan weg van dit bureau, deze meneer Bougayut en deze Mélanie!!
  • N B in 2024 via Google
   • - Ik was geïnteresseerd in de aankoop van twee van hun eigendommen en daarom heb ik verschillende e-mails gestuurd en verschillende telefoontjes gepleegd (die ze niet beantwoordden). Ik heb nooit meer iets gehoord over de achtergelaten e-mails en voicemails. Waren ze al verkocht? Ik denk het niet, want het stond niet aangegeven op hun site, op Immoweb of op de borden die ze hadden geplaatst. Bovendien werden ze enkele maanden “verlaten” achtergelaten!
  • Florida Agolli in 2024 via Google
   • + Zeer goed makelaarskantoor. Het personeel is attent en attent op verzoeken van klanten. Hartelijk dank aan Ismail voor zijn aandacht, vriendelijkheid, professionaliteit en vertrouwen. Je kunt er met je ogen dicht naartoe! Ik raad dit bureau ten zeerste aan.
  • Anastasia Wanet in 2024 via Google
   • + Nathan Een top makelaar, eerlijk en attent. Super beschikbaar om onze talloze vragen te beantwoorden en die ons tijdens ons aankoopproces gerust kon stellen!!! 🥰 Wij danken hem uit de grond van ons hart, want dankzij hem hebben wij het pand van onze dromen gevonden!! Dank ook aan Skyimmo, een bureau dat zeer responsief en aanwezig is tegenover zijn klanten. Ik raad 100% aan
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer