Ecohuis

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Ecohuis

 • Algemene informatie

  •  Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals
 • Over

  “Lage energiewoningen vól voordelen”
  EcoHuis vertegenwoordigt een team vakmensen die hun 30-jarige ervaring en hun professionaliteit aanwenden om een doorsnee woning binnen 3 maanden en volgens uw eigen smaak en wensen te bouwen.
  Vanaf het eerste contact met ons bedrijf wordt U persoonlijk geadviseerd en begeleid.
  Het gehele verloop van uw bouwproject wordt in goede banen geleid en gecontroleerd door één en dezelfde werfleider, deze vertrouwensfiguur staat persoonlijk garant voor het goede verloop van de bouw van uw woning.
  Door een goed geoliede organisatie en het doordachte en vooruitstrevende bouwconcept kunnen wij uw woning voordelig en snel bouwen met een perfecte prijskwaliteit verhouding.

  EcoHuis hecht uitzonderlijk veel belang aan de isolatie van uw woning.
  Onze dubbele isolatie in de buitenmuur en onze integrale, optimale isolatievoorzieningen zorgen voor een uitzonderlijke energiekostbesparing. Tevens beantwoordt het leven in een EcoHuis-woning meer aan de noden van de hedendaagse tijd : een zeer snelle opwarming tot de comforttemperatuur, een blijvend en aangenaam warmtegevoel in de koudste winters en een koele woning in de zomer.
  De uiterst korte bouwperiode zorgt tevens voor extra besparingen in huur- en financieringskosten.

  Door het beperken van het energieverbruik in uw woning draagt U rechtstreeks bij tot een milieuvriendelijker levenswijze.
  Bouwen in houtskelet is actief bouwen aan de toekomst van onze kinderen en onze planeet.

  Van winddicht tot een betaalbare luxueuze afwerking en een architecturale vrijheid.
  Vrijblijvend bespreken wij uw bouwproject en werken werken een voorstel uit waar U zich ongetwijfeld in kan vinden.
  Wij werken op maat,volgens uw budget en specifieke wensen. Een EcoHuis-houtskeletruwbouw is mogelijk tevens een optimale start voor de “doe-het-zelver” en biedt talloze voordelen voor het verder afwerken van uw woning.
  Ecohuis, zorgeloos en natuurlijk bouwen!

 • Reviews 26

  • sator soberi in 2020 via Google
   • + Goed ontvangen dat wel maar het gesprek was precies beetje uitgelopen en we hadden geen water of geen koffie gekregen.
  • Elke De Ridder in 2020 via Google
   • + Altijd vriendelijk, zowel tijdens de bouw als in de opvolging nadien (al 5 jaar ondertussen). Stipte en propere bouw zoals vooraf afgesproken. Aangenaam binnenhuisklimaat met een fijne akoestiek! Een aanrader! We zouden zonder twijfel meteen terug opnieuw bouwen met Ecohuis en VdS architect!
  • nicolas Delaruelle in 2019 via Google
   • + Toffe zaak ,kijk uit naar een eventuele samenwerking met Veys bedrijfskleding
  • smet kristina in 2019 via Google
   • - Woning is absoluut NIET wat we ervan verwachtten. Zeer slechte geluidsisolatie tav verkeer buiten. Woning ongeschikt om langs (vrij drukke) baan te worden gebouwd. Ook gewone 'spreek'stemmen van buiten de woning, vanop naastliggend buurpand, worden net als het verkeer op de rijbaan worden binnenin zeer sterk gehoord. Als we op (zware aluminium) raamprofielen drukken wordt geluid gedempt, dus wij veronderstellen slechte installatie van raamwerk, naast wellicht onvoldoende 'zwaarte' van de constructie. Ontgoochelend, zonder meer
  • Carl Maes in 2019 via Google
   • - Meest asociale bouwfirma welke ik ken.. weigeren om hun eigen werf deftig in te richten waardoor vrachtwagens de volledige straat blokkeren en dit de ganse dag. Als overbuur rijden alle auto’s door onze voortuin met schade als gevolg. Werfleider ziet hierin geen probleem want mijn voortuin is van de “gemeente” en die moeten dat maar oplossen was het antwoord. Geen stijl en verre van reclame! Dit betreft een werf in Keerbergen. Hoop dat de manier van werken beter verloopt dan de organisatie... Ook in 2019 gaat de saga rustig verder... deze ochtend stonden opnieuw bestelwagens voor mijn voordeur, door mijn voortuin gereden wat ondertussen een modderpoel is geworden terwijl er op eigen werf genoeg plaats is maar men te lui is deze op te ruimen... wat een firma .... geen reclame.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer