Centre Immobilier MM

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Centre Immobilier MM

 • Algemene informatie

  •  1620 Drogenbos
 • Reviews 199

  • Patricia Paz in 2024 via Google
   • - Niet aanbevolen, ze beheren geen verhuur aan bedrijven die hun werknemers om professionele redenen moeten verhuizen. Ze verhuren uitsluitend aan particulieren. Zeer teleurgesteld over de ontvangen behandeling.
  • Fred Lloyd in 2024 via Google
   • - Na een verhuur van anderhalf jaar vallen de resultaten tegen. Bij binnenkomst werden gebreken opgemerkt in de inventaris van de armaturen en ondanks verschillende herinneringen (per e-mail en telefoontjes) werden deze nooit verholpen, waarna de schuld werd toegeschreven aan de inventaris van de armaturen bij het verlaten. De ingangsinventaris wordt uiteraard uitgevoerd door het agentschap en de uitgangsinventaris door een extern bedrijf. Een van de medewerkers wiens naam al in verschillende negatieve opmerkingen voorkomt (niet verrassend gezien haar gedrag...) was hooghartig tijdens triviale oproepen om informatie en zelfs respectloos en maakte onprofessionele opmerkingen. Uiteindelijk gaat het goed, zolang je maar geen vragen of klachten hebt, wetende dat daar, ondanks wat ze zeggen, niet altijd iets aan wordt gedaan. Ik aarzelde om deze opmerking te schrijven, maar het gebrek aan respect kon niet blijven zwijgen.
  • Audrey Bothamy in 2024 via Google
   • + Zeer snel, zodra er een probleem is. Snel een bestand maken Gebruik de website om te achterhalen wat er in het appartement is gebeurd, zoals (reparaties, technisch probleem, enz.). Het personeel is vriendelijk.
  • Nicolas Aufrere in 2024 via Google
   • - Huurders opgelet, tijdens de inventarisatie van vertrek! Het agentschap factureert u voor reparaties of schoonmaak op basis van feiten die tijdens uw installatie zijn waargenomen! Ontdek wat uw rechten zijn, want dit bureau vertegenwoordigt alleen de eigenaar...
  • Clémentine Champalet in 2023 via Google
   • - Al met al een professioneel bureau. Ik ging daarheen omdat mijn ouders het mij hadden aanbevolen. Het was mijn allereerste appartement, ik voelde me er heel goed en heb er met heel veel plezier gewoond. Mijn manager MME.EYMARD reageerde altijd en kon zich voornamelijk per e-mail beschikbaar stellen. Aan de andere kant zorgde de verhoging van de huur- en huisvuilbelasting ervoor dat ik een aantal maanden rood stond, wat niet echt hun schuld is, maar wel erg jammer, vooral wat betreft de terugbetaling van mijn borg... Er is een opmerkelijk verschil tussen het betreden en verlaten van het pand! Bij de ingang verliep de controle vrij snel en de adviseur deed bij het betreden van de accommodatie niet dezelfde controles als bij het verlaten van de accommodatie. Ik kreeg een factuur van € 90,- om voor twee dingen te betalen, waarvoor ik absoluut geen bedrijf hoefde te bellen! 1.) Ik kreeg kritiek vanwege sporen van "kalkaanslag" op de schuifdeuren van de douchebak (in tegenstelling tot die toen ik vertrok, was de eerste douchebak gevuld met kalkaanslag, de gaten waren verstopt... Ik moest investeren in een antikalkproduct dat ik bijna helemaal leeg had gedronken om goed te kunnen douchen zonder een geïrriteerde huid te krijgen), maakte ik het absoluut elke dag schoon, na elk gebruik. Het waren gewoon opgedroogde watervlekken... 2.) Het schoonmaken van de gastheer. Gastheer die absoluut niet werd gecontroleerd bij mijn aankomst, maar goed keek bij mijn vertrek! Ik had hem een ​​paar maanden eerder schoongemaakt (tijdens het koken viel er olie/vet uit, toen heb ik alles verwijderd, inclusief de beschermfolies die er nog op zaten). Daarom vraag ik me af of de persoon vóór mij het zelfs maar één keer heeft schoongemaakt!? Hetzelfde geldt voor het toilet. Als gevolg hiervan had ik een behoorlijk bedrag terug moeten krijgen, maar in plaats daarvan werd de rekening van € 90 (inclusief € 40 reiskosten) van mijn aanbetaling afgetrokken voor twee dingen die niet legitiem waren. Dit is beroepsmisbruik en een vulgaire oplichting. Wetende dat toen ik op de plaats aankwam, de kasten vol stof zaten, ik het toilet drie keer moest wassen omdat er hele platen kalksteen in zaten... Om nog maar te zwijgen van het balkon waar mos in de reling zat, mijn eerste volledige schoonmaakbeurt kostte me pijn en moeite gedurende drie dagen en zes uur intensief schoonmaken. Maar mensen houden mij verantwoordelijk voor dingen die volkomen nutteloos zijn en bovendien onwaar. Ik vroeg om het rapport opnieuw te lezen alvorens het te ondertekenen, de adviseur drong er bij mij op aan om te tekenen, waardoor ik de uitgangsinventaris niet kon controleren zoals ik wilde! Afgezien van deze aflevering was ik best tevreden over de service van het bureau, dit betekent niet dat ik in de toekomst opnieuw een beroep op hen zal doen. Let goed op je in- en uitgangsinventaris, kwade trouw is een must :)!
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer