Brookville nv

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Brookville nv

 • Algemene informatie

 • Over

  Brookville,
  “real estate with a new attitude”

  Brookville onderscheidt zich als projectontwikkelaar in zijn vooruitstrevende visie op vastgoed.

  Een eigen thinktank of laboratorium van stedenbouwkundigen en architecten zorgen voor steeds vernieuwende visies op zowel de projecten als de woontypologieën.
  Projecten worden geïntegreerd in hun omgeving met het oog op duurzame en tijdloze architectuur, met de nadruk op de woonkwaliteit.

  Brookville is uniek in zijn soort, gezien de architecturale, stedenbouwkundige kwaliteiten van onze projecten, die niet enkel gekoppeld worden aan de meest vooruitstrevende woonvisies, maar tevens technisch perfect worden onderzocht, gecoördineerd en gecontroleerd. De meest performante ecologische prestaties met implementatie van de nieuwste technieken en vernieuwde ecologische en ergonomische woon -en leefinzichten zorgen, in een streven naar perfectie, voor uitmuntende en vooruitstrevende projecten.

  De ‘new attitude’ vertaalt zich niet enkel in het technisch-architecturale, maar duidt op een open cultuur, waar u als koper of leverancier op een heldere en duidelijke wijze wordt gecommuniceerd over de vooruitgang der werken, de financiële planning, uw rendement op uw investering, enz.

  Een zeer performante financiële ploeg staat garant voor de nodige financiële opvolging, funding en borgstellingen in zeer nauwe samenwerking met alle grootbanken.

  Een sterk gemotiveerde en georganiseerde commerciële ploeg waakt over het correct naleven van de genomen engagementen. Een zeer strikte en positieve samenwerking met de lokale makelaars zorgt voor snelle, correcte en adequate informatiestromen.

  BROOKVILLE is als HYPER PROFESSIONELE ontwikkelaar met een zeer uitgesproken VISIE, trendsetter in de residentiële vastgoedsector.

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Brookville nv om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer