Bouw-ID

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Bouw-ID

 • Algemene informatie

 • Over

  - Bouw-iD is meer dan een aannemer.
  Bouw-iD is een bouwteam dat uw droomhuis realiseert van a tot z. Met oog voor perfectie. Volgens een sluitende werkmethode die op alle vlakken succes garandeert.

  - Elke woning is uniek.
  Kopiëren is niet aan de orde bij Bouw-iD. Eenzelfde stijl ambiëren is wel een mogelijkheid.

  - Respect voor uw budget
  Zelfs een ruim budget kent grenzen. Bouw-iD zet in op een grondige en complete voorbereiding in overleg met uzelf en met de architect. Onze bouwadviseur en projectleiders laten geen enkele vraag onbeantwoord en anticiperen op elk voorzien of onvoorzien probleem. Door een strikte opvolging van het bouwproject respecteren we het vooropgestelde totaalbudget. Geen verrassingen.

  - Wind- en waterdicht
  Niet iedereen kiest voor een totaalproject. Vanaf een wind- en waterdicht gebouw kunt u, als u dat wilt, ook andere aannemers inschakelen. Bouw-iD zorgt voor een vlotte overgang.

  - Renoveren is een kunst
  Ook voor renovaties staan wij tot uw dienst. Een renovatie moet de authenticiteit van een pand respecteren – eventueel door expliciet af te wijken van de originele bouwstijl. Renoveren en uitbreiden is een kunst. Bouw-iD verstaat die kunst als geen ander.

  - Zonevreemd bouwen is voor ons geen uitzondering
  De geschikte bouwgrond voor een mooie villa is soms zonevreemd gelegen. Maar de wetgeving rond zonevreemd bouwen is heel complex. Het juiste dossier indienen bij de juiste overheid is daarom cruciaal. Bouw-iD heeft ervaring in het bouwen van zonevreemde woningen. Wij beschikken over de technische, wetenschappelijke en juridische kennis om, binnen de wettelijke beperkingen, toch maximaal uw droom te realiseren.

  - Ook villa's kunnen energiezuinig zijn
  Energiezuinig en stijlvol hoeven geen tegengestelden te zijn. Energiebesparende maatregelen leiden niet noodzakelijk tot compromissen voor het ontwerp. Door de juiste materialen en technieken te kiezen, zorgt Bouw-iD dat uw energiefacturen beperkt blijft.

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Bouw-ID om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer