BJ Projects Bvba

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

BJ Projects Bvba

 • Algemene informatie

  •  Waversebaan 97, 1982 Elewijt, Zemst
 • Reviews 64

  • Ingrid De Latte in 2024 via Google
   • + B&S projects heeft alle vloeren en houten trap geplaatst in onze nieuwbouw. Wij zijn super tevreden! Het ganse plaatje klopt : goed advies bij de keuze van de tegels - super professionele plaatsing - correcte opvolging. 5 sterren waard!
  • Wouter Decoster in 2024 via Google
   • + Twee zeer aangename mensen die ruim de tijd nemen om je advies te geven, in een huiselijke omgeving toveren ze je smaak naar boven, ze voelen aan en belangrijk ze luisteren ! Opvolging van de werken echt een dikke pluim op niets hebben we moeten wachten altijd correct op hun woord … heel fijn … alsook de werkmannen super vriendelijk werken tot in detail meten alles 100 x na en bespreken met de klant echt een aanrader !!! als mijn vloer versleten is zie je me zeker terug 😁😅
  • Roeland Michiels in 2024 via Google
   • + B&S heeft bij onze verbouwing de parket en tegelwerken gedaan. We zijn heel tevreden van het eindresultaat. Dirk en Yellen waren steeds bereid om mee te zoeken naar de beste oplossing en het was geen moeite te veel om telkens opnieuw nieuwe stalen te tonen en uit te stallen. Na ondertekening van het contract bleef het contact ook zeer goed en het eindresultaat is zoals we het ons hadden voorgesteld.
  • Francesca Heylenbosch in 2024 via Google
   • + Wij kwamen terecht bij B&S-Projects via Tyles. Wij werden hartelijk ontvangen door Dirk en kregen een zeer uitgebreide, degelijke uitleg. Onze gekozen tegels hadden zij ook reeds bij hen, zodat ze dit konden tonen in ‘echt daglicht’, wat ik zeker een meerwaarde vond. Onze zoektocht naar parket/vinyl/laminaat was nog volop bezig en ik had het gevoel bij vinyl/laminaat nooit mijne volledige ‘goesting’ te vinden. Ook hiervoor namen zij uitgebreid de tijd en toonden ons heel wat (in daglicht!) wat ervoor zorgde dat we eindelijk een vinyl volledig naar onze zin hadden gevonden! De verdere samenwerking nadien liep ook zeer vlot. Er werd altijd zeer correct gecommuniceerd en nog belangrijker: Ze waren steeds bereikbaar en konden de nodige uitleg geven. Zowel van de plaatsing als van de naservice kunnen wij ook alleen maar enthousiast zijn! Het was enorm fijn en ‘relaxed’ om als ‘bouwheer’ te kunnen samenwerken met zo’n correct bedrijf. Ik zou hen dus enorm warm aanbevelen!
  • Fran Rombauts in 2022 via Google
   • + B&S projects zorgt voor een zeer persoonlijke en snelle aanpak. Tijdens een eerste bezoek werden we heel hartelijk ontvangen en hielpen Dirk en Yellen ons zoeken naar de tegels en parket die het beste bij onze stijl en woning past. Van enkele Pinterest foto's die een idee gaven van wat wij mooi vonden, kwamen we samen met hen tot een keuze die 100 % bij ons past. Ze namen uitgebreid de tijd om met ons tegels en parket te bekijken en vergelijken. We kregen voorbeelden te zien van hun eerdere projecten ter inspiratie. Tot we echt zeker waren van onze keuze. Helemaal anders als bij de grote winkels, waar het snel moet gaan en je maar een nummertje bent. Na het kiezen van de nieuwe vloer gingen wij aan de slag met onze afbraak en structurele werken in de woning. Tijdens het proces hielden we hen op de hoogte van de vooruitgang en eenmaal onze chape droog genoeg was konden ze de werken meteen inplannen, geen lange wachttijden, maar snelle service. Voor het plaatsen van onze parket kwamen ze meerdere langs om de vochtigheid van onze chape te meten, zodat deze zeker droog genoeg was. Ze gaven ons ook tips hoe we het drogen van de chape en muren konden aanpakken. Kortom, een top-service op maat van de klant. Bedankt Dirk en Yellen om onze droomwoning mee te realiseren! En dit allemaal voor een zeer correcte prijs.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer