BJ Projects Bvba

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

BJ Projects Bvba

 • Algemene informatie

  •  Waversebaan 97, 1982 Elewijt, Zemst
 • Reviews 48

  • Silke Van der Borght in 2023 via Google
   • + Aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare & professionele firma voor tegels en parket, stop met zoeken. Bij B&S Projects ben je aan het juiste adres! Wij waren zeer tevreden over onze samenwerking. Wij werden de eerste keer vriendelijk onthaald door Dirk en Yellen. Zij gaven ons professioneel en correct advies. Wij kozen bij hen zowel onze tegels, parket, alsook de bekleding van de trap. Later lieten we ook een wand in de keuken betegelen door hen. Zij stellen een uitgebreide offerte op en na afloop van de werken ontvang je een gedetailleerde factuur zonder verrassingen.
  • Liesbeth De Prins in 2022 via Google
   • + Wij hebben zowel onze tegels, vinyl als onze trap + leuning via B&S Projects gekozen. Een uitgebreide & correcte uitleg gekregen over de gekozen materialen, offerte op maat en facturen zonder verrassingen. We hebben een enorm fijne samenwerking mogen ervaren. Zowel telefonisch als via mail heel goed te bereiken en bij de minste vraag of probleem, konden we steeds rekenen op een gepast antwoord op heel korte termijn. Wanneer ze in de buurt waren voor een andere werf, passeerden ze eens om iets binnen te brengen of af te handelen. Ook het eindresultaat mag er zeker zijn, dat bevestigen de foto's. Kortom, wij zijn enorm tevreden over het totaalpakket! Uitleg, plaatsing, bereikbaarheid, manier van werken, kwaliteit, communicatie, ... Mensen die hun vak met hart en ziel doen en kwaliteit leveren aan een mooie prijs. Doe zo verder.
  • Laura Rojas Fernandez in 2022 via Google
   • + Voor de renovatie van onze woning deden wij op aanraden van onze architect een beroep op de diensten van b&s projects uit Dilbeek. Dit zowel voor onze tegelwerken binnen en buiten als voor het laminaatparket in de slaapkamers. Als jong gezin met kinderen zochten wij naar de beste prijs/kwaliteit verhouding, en werden hierin heel goed bijgestaan door Yellen en Dirk. Tot slot lieten wij ook onze oude bestaande parketvloer door hen opschuren en opnieuw behandelen. Het resultaat is prachtig. Een dikke tien op tien over de hele lijn. Bedankt Dirk en Yellen voor de goede service en de leuke samenwerking. We zullen zeker reclame maken!!
  • Peter Plas in 2022 via Google
   • + Onze samenwerking met B&S Projects verliep vlot, van de keuze van de materialen, de aanbesteding van de werken tot de uitvoering. Door de krapte van de aanvoerlijnen waren bepaalde materialen niet meteen leverbaar en werden snel alternatieven voorgesteld. Bij de betegeling van onze badkamer en douche werden enkele schoonheidsfoutjes meteen verholpen. De parketteur die het klikvilyl legde is een aanrader ! De persoonlijke aanpak en beschikbaarheid van Dirk en Jelle is een echte meerwaarde.
  • Fran Rombauts in 2022 via Google
   • + B&S projects zorgt voor een zeer persoonlijke en snelle aanpak. Tijdens een eerste bezoek werden we heel hartelijk ontvangen en hielpen Dirk en Yellen ons zoeken naar de tegels en parket die het beste bij onze stijl en woning past. Van enkele Pinterest foto's die een idee gaven van wat wij mooi vonden, kwamen we samen met hen tot een keuze die 100 % bij ons past. Ze namen uitgebreid de tijd om met ons tegels en parket te bekijken en vergelijken. We kregen voorbeelden te zien van hun eerdere projecten ter inspiratie. Tot we echt zeker waren van onze keuze. Helemaal anders als bij de grote winkels, waar het snel moet gaan en je maar een nummertje bent. Na het kiezen van de nieuwe vloer gingen wij aan de slag met onze afbraak en structurele werken in de woning. Tijdens het proces hielden we hen op de hoogte van de vooruitgang en eenmaal onze chape droog genoeg was konden ze de werken meteen inplannen, geen lange wachttijden, maar snelle service. Voor het plaatsen van onze parket kwamen ze meerdere langs om de vochtigheid van onze chape te meten, zodat deze zeker droog genoeg was. Ze gaven ons ook tips hoe we het drogen van de chape en muren konden aanpakken. Kortom, een top-service op maat van de klant. Bedankt Dirk en Yellen om onze droomwoning mee te realiseren! En dit allemaal voor een zeer correcte prijs.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer