3Bouw

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

3Bouw

 • Algemene informatie

 • Over

  Houtskeletbouw door 3bouw
  Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energievriendelijke woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

  Een volledig afgewerkte houtskeletbouwwoning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het “3bouw”-team reeds vele jaren een routine. Maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot woonklaar totaalconcept, ontwerpen en realiseren voor de handige en budgetbewuste bouwer, zijn onze specialiteit.

  Resoluut trekt het “3bouw”-team de kaart van echte betaalbare kwaliteit over de ganse lijn van uw woningbouwproject. Vanaf de eerste contacten kan u rechtstreeks beroep doen op de echt meer dan 30 jarenlange ervaring in de houtskeletbouw van de “3bouw” zaakvoerders, Paul en Chris.

  Aarzel dus niet en vertrouw je bouwproject niet zomaar toe aan de eerste de beste, maar neem contact op met het “3bouw”-team en maak vrijblijvend kennis met de betaalbare kwaliteit en het unieke bouwconcept van “3bouw”.

 • Reviews 105

  • Kim Willems in 2024 via Google
   • + Ook hier een zeer tevreden klant! Gebouwd in 2023 en intussen dus bijna een jaar in onze woning. Van begin tot einde is alles perfect verlopen. Op 12 weken tijd stond onze hele woning er en konden we zoals beloofd ook effectief verhuizen . Bij 3bouw geen horror verhalen, geen loze beloftes! Een welgemeende dankjewel aan heel het team !
  • Melissa in 2024 via Google
   • + Super tevreden klant van 3bouw! Vanaf het allereerste contact met Dieter tot aan de oplevering van het project, hebben ze blijk gegeven van uitmuntend vakmanschap en aandacht voor detail. De open en transparante communicatie gedurende het hele proces gaf vertrouwen en rust. De bouwkundige expertise kwam duidelijk naar voren in de kwaliteit van het geleverde werk. Het team toonde niet alleen technische vaardigheden, maar ook een proactieve houding bij het oplossen van eventuele uitdagingen. De werfleider, Seppe, verdient alle lof voor zijn uitzonderlijke leiderschap en professionaliteit. Hij nam de tijd om mij op de hoogte te houden van de voortgang, luisterde vooral zeer goed naar mijn wensen en gaf waardevol advies. Seppe heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van het project, nogmaals dank hiervoor! De punctualiteit en efficiëntie waarmee 3bouw het project heeft afgerond, heeft de verwachtingen overtroffen. Kortom, dit bouwbedrijf is een ware aanrader voor iedereen die op zoek is naar een partner die betrouwbaarheid, vakmanschap en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. En dit allemaal voor eerlijke prijzen. Indien je wilt bouwen, zoek niet verder!
  • Marleen Vanhoof in 2023 via Google
   • + Vanaf het eerste contact liep de samenwerking met 3bouw heel goed. Bouwconsulent Dieter, architect Tanja en werfleider Stef hebben er met gans de ploeg van 3bouw voor gezorgd dat ik een mooie woning opgeleverd kreeg. Ook de naservice verloopt prima. Ik kon mij geen betere firma voorstellen en zou 3bouw aan iedereen aanraden die bouwplannen heeft.
  • Annelies Boel in 2023 via Google
   • + Na enkele bouwfirma's bezocht te hebben was onze keuze snel gemaakt, bij 3bouw wordt er écht naar je geluisterd. Het voelde familiair en vertrouwd aan, toch primeert hun professionaliteit. De communicatie, de voorbereiding, de bouw zelf, en de afwerking, er valt niets op aan te merken. En als er al achteraf iets niet correct was, werd dat meteen rechtgezet door hun perfecte nazorg. Nog steeds geen spijt dat we met 3bouw gebouwd hebben, klant is hier echt koning.
  • MegaVero1974 in 2023 via Google
   • + Wij hebben ons huis laten bouwen in 2013 en zijn tot op vandaag nog steeds heel tevreden! Alles ging super vlot, alle werken volgden mooi op elkaar! 3bouw heeft alles van A tot Z, zeer professioneel, stipt, komt hun belofte na, zeer goede communicatie! Dus zeker een aanrader om met 3bouw aan jullie droomhuis te starten! Fam. Vrolijkx-Audrians.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer