3Bouw

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

3Bouw

 • Algemene informatie

 • Over

  Houtskeletbouw door 3bouw
  Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energievriendelijke woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

  Een volledig afgewerkte houtskeletbouwwoning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het “3bouw”-team reeds vele jaren een routine. Maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot woonklaar totaalconcept, ontwerpen en realiseren voor de handige en budgetbewuste bouwer, zijn onze specialiteit.

  Resoluut trekt het “3bouw”-team de kaart van echte betaalbare kwaliteit over de ganse lijn van uw woningbouwproject. Vanaf de eerste contacten kan u rechtstreeks beroep doen op de echt meer dan 30 jarenlange ervaring in de houtskeletbouw van de “3bouw” zaakvoerders, Paul en Chris.

  Aarzel dus niet en vertrouw je bouwproject niet zomaar toe aan de eerste de beste, maar neem contact op met het “3bouw”-team en maak vrijblijvend kennis met de betaalbare kwaliteit en het unieke bouwconcept van “3bouw”.

 • Reviews 41

  • Tom Naulaerts in 2023 via Google
   • + Een top team alle werken die wij hebben laten doen zijn vlot en zonder enige problemen verlopen . Alles word heel goed op gevolgd! Zoek je een firma die 150 procent zijn werk en afspraken na komt ben je bij 3 bouw aan het juiste adres! Ook onze werf leider en architect waren steeds bereid om ons met raad en daad bij te staan!
  • Stefanie Luyten in 2023 via Google
   • + Nooit gedacht dat bouwen zo leuk zou zijn! Van begin tot einde werd ons alles heel duidelijk uitgelegd. Geen onaangename verrassingen, leuke samenwerking met de architect en werfleider en vooral: bouwen zonder stress! Een dikke pluim voor het hele team! Wij kunnen 3bouw alleen maar aanraden!
  • Nancy Van Gorp in 2022 via Google
   • + Een dik jaar geleden werd onze nieuwbouwhoutskeletwoning opgeleverd, hiervoor kozen wij bewust voor een samenwerking met 3 bouw ook omdat zij in het verleden 2 woningen bouwden voor onze kinderen en voordien ook voor mijn zuster. Met andere woorden we bouwden voor de 4 keer binnen onze familie met 3 bouw. Belangrijk voor ons was goede informatie vooraf en duidelijke afspraken, zowel praktisch als financieel, die ook nagekomen worden. Aangezien 3 bouw ons vooraf goed informeerde en alle afspraken (tijdig) nakwam zijn we blij dat we met hen in zee zijn gegaan. Voor een dergelijk project is vertrouwen heel belangrijk, en 3bouw slaagde er in om binnen de vooraf gestelde termijn en kostprijs een kwaliteitsvol afgewerkte woning op te leveren. Vandaag zijn we ook nog heel tevreden met de naservice waarbij onze vragen vlot en snel behandeld worden.👍🏻Doe zo verder.
  • Luc Kennis in 2022 via Google
   • + Op alle vlakken corect werk. Vanaf we de eerste contacten legden tot aan de oplevering, en de nazorg zal niet anders zijn daar twijfelen wij niet aan. Al wat er gevraagd wordt zal met de nodige zorg behandeld worden op korte termijn. De externe bedrijven die bij ons aan het werk waren, waren top ook door de goede opvolging van 3bouw. Wij zijn echt gelukkig met dit project. Bedankt 3bouw. Karin en Luc.
  • Davy Parys in 2022 via Google
   • + 3bouw is een betrouwbaar bouwbedrijf om je bouwproject mee te realiseren. Ons huis is net opgeleverd en de service na het bouwen blijft goed. Het is belangrijk dat er naar jou geluisterd wordt tijdens het bouwen van je huis. Er wordt geanticipeerd naar een goede afwerking. Bij opmerkingen neemt 3bouw onmiddellijk actie (binnen de 2 werkdagen). Ze komen al hun beloftes na, zowel financieel als afwerking. Geen enkel project kan 100% perfect lopen naar je verwachtingen maar van zodra je verteld wat niet naar jou wens is, wordt er geluisterd en wordt het probleem serieus genomen (en aangepakt). Bedankt 3bouw, Er mag persoonlijk gevraagd worden naar onze ervaring. Davy en BIllie
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer