3Bouw

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

3Bouw

 • Algemene informatie

 • Over

  Houtskeletbouw door 3bouw
  Het bouwen van een kwaliteitsvolle en betaalbare energievriendelijke woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van “3bouw” binnen het bereik van eenieders budget.

  Een volledig afgewerkte houtskeletbouwwoning binnen een zeer korte bouwtermijn opleveren is voor het “3bouw”-team reeds vele jaren een routine. Maar vooral op maat gemaakte woningen van ruwbouw tot woonklaar totaalconcept, ontwerpen en realiseren voor de handige en budgetbewuste bouwer, zijn onze specialiteit.

  Resoluut trekt het “3bouw”-team de kaart van echte betaalbare kwaliteit over de ganse lijn van uw woningbouwproject. Vanaf de eerste contacten kan u rechtstreeks beroep doen op de echt meer dan 30 jarenlange ervaring in de houtskeletbouw van de “3bouw” zaakvoerders, Paul en Chris.

  Aarzel dus niet en vertrouw je bouwproject niet zomaar toe aan de eerste de beste, maar neem contact op met het “3bouw”-team en maak vrijblijvend kennis met de betaalbare kwaliteit en het unieke bouwconcept van “3bouw”.

 • Reviews 14

  • Dirk Mostaert in 2019 via Google
   • + Wat een firma!!! Nooit gedacht dat bouwen zo een leuk project kon zijn. Ons huisje staat en kijk nog telkens vol bewondering naar het prachtige resultaat. Wij willen iedereen aanraden om zekers eens een afspraak te maken. Top mensen!!! Nogmaals bedankt aan iedereen die ons mee heeft geholpen dit tot een mooi einde te brengen!!!
  • Bart Vermeylen in 2018 via Google
   • + Werken met de firma 3BOUW kan het best omschreven worden met behulp van 3 M's meewerken meedenken meeleven Meewerken In een tijd van fraude, bedrog en oplichterij waarin helaas maar al te vaak horrorverhalen de ronde doen waarin bouwheer en aannemer lijnrecht tegenover elkaar staan om de ene discussie na de andere uit te vechten, is samenwerken met 3BOUW nog echt samenwerken. Er worden correcte afspraken gemaakt, de prijzen zijn transparant en beiden worden tot de letter nageleefd. Zo wordt de stress die je als bouwheer toch altijd een beetje ervaart tot een minimum beperkt en heb je niet het gevoel dat je de controle over je financiën verliest. Je wordt als bouwheer ook echt betrokken bij het project. Er wordt niet over je hoofd gepraat, maar je krijgt gedetailleerde uitleg over wat waarom op welke manier moet gedaan worden, en je bent steeds meer dan welkom op de werf. Dit straalt ook uit van de individuele medewerkers die stuk voor stuk rasechte Kempische vakmannen zijn, die met veel plezier een woordje uitleg geven bij hun werk. Meedenken Het gebouw is niet enkel jouw project, maar overduidelijk ook dat van hen. Het onderste wordt uit de kan gehaald om jouw persoonlijke visie in een concreet en realistisch plan om te zetten. 3BOUW respecteert daarbij het budget dat hun klanten voor ogen hebben, maakt tijd voor de besprekingen, biedt uitstekend advies zowel bij het uitwerken van de plannen, de keuze van materialen en toestellen als bij kleine afwerkingspuntjes, en durft ook neen zeggen tegen bepaalde kostenbesparende trucjes als zij voelen dat dit in de klant zijn nadeel is. Zo zal ongeacht het budget, het geraamte van het huis steeds van dezelfde kwaliteit zijn. Ze zijn daardoor misschien niet de goedkoopste op de markt, maar staan met stip bovenaan als je de afweging prijs-kwaliteit gaat maken. Meeleven Bij 3BOUW heb je het gevoel dat je geen nummer bent, maar een mens. De werknemers, maar ook de 'grote bazen' voelen zich duidelijk betrokken bij elk project en staan op de kwaliteit alsof het bijna hun eigen woning betreft. Betekent dat dan dat er nooit eens iets misloopt? Natuurlijk wel, mensen blijven immers mensen, maar waar 3BOUW wel voor staat is dat eventuele problemen , zowel tijdens de bouw als ver na de oplevering, wél zo snel mogelijk, zonder bijkomende kosten opgelost worden, en dat is uiteindelijk waar het om draait. Dit gaat zo ver dat men vaak zelfs kleine foutjes opmerkt en herstelt die je zelf als bouwheer nog niet eens waren opgevallen. Die eerlijkheid en dat respect tegenover de klant zijn voor ons echt hun grootste troeven. Conclusie: waar dingen die te goed klinken om waar te zijn meestal vermeden dienen te worden, is 3BOUW de uitzondering die de regel bevestigt. Als wij opnieuw zouden bouwen, zouden wij dan ook zonder enige twijfel opnieuw met hen in zee gaan. Helaas voor hen is ons huis zo naar onze zin, dat dat er waarschijnlijk nooit van zal komen.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer