Onze Merken

www.vacature.com

Op Vacature.com vind je niet alleen jobs op maat maar ook een pak tips en tools die je helpen bij de volgende stap in je loopbaan. Zo ben je klaar voor elk sollicitatiegesprek, weet je alles over loononderhandelingen en haal je echt het maximum uit je carrière.

Werk zoeken ?

Vind jobs of vacatures per provincie:

Vind jobs of vactures per stad:

Vind jobs of vacatures per functie:

Vacatures boekhouder, vacatures administratief medewerker, vacatures administratief bediende, jobs administratie, vacatures secretaresse, vacatures interieurarchitect, vacature architect, vacatures elektricien, vacatures bouw, vacatures financieel adviseur, vacatures hr manager, vacatures hr, vacatures bio-ingenieur, vacatures IT manager, vacatures IT, ICT jobs, IT jobs, vacatures jurist, vacatures advocaat, koerier vacatures, logistiek assistent vacatures, notaris vacatures, vacatures laborant, vacatures vertegenwoordiger, vacatures verzekeringen, marketing jobs, …

Het Salariskompas

Hoe scoort jouw salaris of loon ? Loon blijft een belangrijk thema op de werkvloer. Bereken, vergelijk of voorspel je salaris met het vernieuwde salariskompas. Zo sta je sterker in een loononderhandeling.

Bruto netto calculator

Hoeveel hou je netto over van je brutoloon? Of omgekeerd: als je weet hoeveel je netto op je rekening wil zien verschijnen, welk brutoloon moet je dan onderhandelen? Met onze handige bruto-netto calculator bereken je het in een handomdraai.


www.spaargids.be

Spaargids is de grootste onafhankelijke financiële vergelijkingssite van van België. Met spaargids.be heb je in luttele seconden een objectief overzicht van de beste spaarrekeningen, termijnrekeningen, kasbons, levensverzekeringen, hypotheek- en autoleningen.

De site beschikt eveneens over een forum waar je met al je vragen rond leningen, verzekeringen en bankrekeningen terecht kan. Ook voor nieuws over deze onderwerpen kan je er terecht.

Spaargids.be heeft ook een Franstalige evenknie, namelijk www.guide-epargne.be

Lenen

Sparen

Betalen

Verzekeren


www.tweakers.net

Met meer dan 3,5 miljoen unieke bezoekers en 90 miljoen pageviews per maand is Tweakers de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België. Naast nieuws en reviews bestaat het Tweakers-platform uit een product- en prijsvergelijker (Pricewatch) en een forum met een zeer grote en actieve community. In 2009, 2011, 2012, 2013 en 2014 werd Tweakers door het Nederlandse publiek verkozen tot Website van het Jaar en tot Beste (en populairste) Vergelijkingssite.


www.regiojobs.be

RegioJobs.be speelt in op het grootste voordeel van dichter-bij-huis-werker zijn: je bent gelukkiger, omdat je meer tijd hebt om te genieten, minder tijdverlies in de files, meer levenskwaliteit thuis. Voor steeds meer Vlamingen zijn dat doorslaggevende redenen om werk te zoeken in eigen streek. RegioJobs.be vult die vraag naar streekgebonden jobs perfect in.

Werkzoekenden die RegioJobs.be voor het eerst bezoeken, krijgen tegelijk een overweldigend en geruststellend gevoel. Het jobaanbod is zeer ruim, maar een uitgebreide zoekfunctie neemt hen bij de hand. Daarnaast bevat de site een schat aan informatie voor werkzoekenden: carrière- en sollicitatietips, informatie over carpoolen en nog veel meer. Daarom is RegioJobs.be dé referentie voor alle Vlamingen die hun droomjob dicht bij huis zoeken.


www.hln.be

Het Laatste Nieuws maakt actualiteit op een kwalitatieve manier toegankelijk voor een ruime lezersgroep. De redactie staat dicht bij de leefwereld van de lezers en brengt zowel in de krant als online een combinatie van nieuws, sport, regionieuws en showbizz.


www.7sur7.be

De redactie van 7sur7.be, de Franstalige nieuwswebsite voor het brede publiek, garandeert een continue instroom van nieuws en focust daarbij op actualiteit, sport en showbizz.


www.demorgen.be

Met aandacht voor algemeen nieuws, politiek, cultuur en media, financieel-economisch nieuws en sport heeft De Morgen een uiterst brede kijk op nieuws. De redactie is kritisch, graaft dieper en maakt vaak het nieuws van de dag. De Morgen mikt op een jong en hoogopgeleid publiek, dat op zoek is naar kwalitatieve berichtgeving, achtergrond en duiding bij het nieuws.

De krant oogt jong, fris en aantrekkelijk en viel met haar vormgeving al meermaals internationaal in de prijzen. Daarnaast heeft De Morgen nog enkele troeven: de boeiende website DeMorgen.be, die de voorbije jaren een explosieve groei kende, en de zaterdagkrant met het extra dikke DM Magazine. Elke maand zit ook het trendy lifestylemagazine Goesting bij de krant.


www.humo.be

Humo brengt spraakmakende coverstory's en onthullende interviews en dossiers. En dat met een kenmerkende aanpak: betrouwbare info, humor en kritiek in combinatie met een flinke dosis zelfrelativering. Verder wordt de lezer elke week getrakteerd op stukken over sport, film, pop- en jongerencultuur, snedige columns en eigenzinnige boeken-, concert-, festival- en cd-besprekingen. De Humo-community is actief via verschillende kanalen: via het magazine, de 'Wild Site', Facebook, Twitter en apps. Ook via festivalstands en eigen events (Humo's Comedy Cup, Humo's Rock Rally en Humo's Popquiz) laat het magazine van zich horen.


www.goedgevoel.be

Stijlvolle vrouwensite die focust op gezondheid, beauty, psychologie, seks, relaties, kinderen en lekker eten.