Vamoz Marbella

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Vamoz Marbella

 • Algemene informatie

 • Reviews 24

  • Linda Tondeur in 2023 via Google
   • + Als U aan de Costa del Sol een eigendom wenst te kopen, EEN naam Vamoz. Bert en Inge zijn fantastisch, luisteren naar wat uw "ideale" woning is, en gaan ze ook vinden. Raden een nederlandstalig advocatenkantoor aan voor de administratieve afhandeling van de aankoop en blijven verder in contact om U met raad en daad bij te staan na de verkoop. Absoluut top-service en top-mensen.
  • regina mignolet in 2022 via Google
   • + Waarom we Vamoz Marbella aanraden? Bert en Inge luisteren naar hun (potentiële) klanten. Met respect voor ons budget vonden ze HET appartement op de voor ons ideale plek. Wat een geluk! Door hun netwerk aan specialisten (notaris, advocate,) verloopt de administratie nadien zeer vlot. Ook na de aankoop blijven ze toegankelijk en betrokken en genieten ze van het feit dat wij zo tevreden zijn. Kortom, een zeer gedegen, betrouwbare service met een duidelijke plus!
  • Peter Schabos in 2022 via Google
   • + Wij hebben vorig jaar een appartement gekocht in Spanje, in Marbella. Aankoop heeft plaatsgevonden via Vamoz (Bert en Inge). De begeleiding die we van Vamoz hebben gekregen was uitstekend, we hebben niet alleen erg veel mogelijke locaties en appartementen en huizen bezocht maar we hebben ook veel goede adviezen gekregen. Die adviezen hadden we als leek ook beslist hard nodig. Adviezen niet alleen over locaties maar ook over wat waar te doen is, wat de voor- en nadelen van bepaalde locaties waren etc. Via Vamoz zijn we nadat we een appartement hadden gevonden ook goed begeleid in het bepalen van de prijs die we moesten bieden. Vervolgens hebben ze een uitstekende advocaten firma, Ilse Jodts, geadviseerd die ons in het vervolgtraject heel goed heeft begeleid. Tenslotte is ons door Bert een uitstekende property manager geadviseerd voor als we langere tijd niet in ons appartement zijn. Tenslotte hebben we aan deze hele mooie ervaring een paar levensgenieters gevonden waar we nog steeds een heel goed contact mee hebben. Ons advies als je iets wilt kopen in deze regio en zelf niet erg veel ervaring en kennis hebt van hoe het werkt vraag Vamoz als makelaar voor jou op te treden. Uiteraard is Vamoz ook uitsteken als je de kennis en ervaring wel hebt. Rita en Peter Schabos
  • Steven Cooremans in 2022 via Google
   • + Wat een super ervaring met Vamoz een 2de verblijf kopen aan De Costa Del Sol. De voorbereiding startte al in Belgie met Bert zijn goede raad en voorstel van panden. Eens aangekomen in Spanje de panden bezocht met de nodige achtergrondinformatie van Bert en of het een goede koop zou zijn of niet wat betreft het doel (verhuur of niet). Daarna via Bert bij een Belgische advocatenkantoor langsgeweest om alles af te ronden. Kortweg met Vamoz Marbella voelt zelfs het volledige process van zoeken, bezichtigen en aankoop als vakantie. Zijn bijnaam levensgenieter brengt hij dan ook mooi over en laat de mensen mee genieten. Een zeer tevreden klant.
  • Andy Rogiest in 2022 via Google
   • + Vamoz heeft ons uitstekend geholpen bij het vinden van onze tweede woning. Er werd goed geluisterd naar onze verwachtingen en de woningen die werden voorgesteld, waren exact in lijn met wat we zochten. Nooit ondervonden we enige druk om te kopen. Voor het afhandelen van de koop en het in orde brengen van allerlei aanvragen (nutsvoorzieningen, e.d.) werden we voorgesteld aan Nederlandstalige (Vlaams sprekende) advocaten. Ook hier hadden we een uitstekende ervaring. We zijn op een stressloze manier eigenaar geworden van een woning in Spanje, en daar het Vamoz voor gezorgd!
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team