Syndimmo

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Syndimmo

 • Algemene informatie

 • Over

  Syndimmo cvba is een jong, dynamisch en onafhankelijk makelaarskantoor dat zich reeds sinds 1999 specialiseert in het beheer van onroerende goederen in mede-eigendom. De activiteit gebeurde in het verleden onder naam van Pedro Verhaert bvba.

  Reeds van bij de oprichting van ons kantoor hebben wij ons uitsluitend toegespitst op beheer van mede-eigendom zodat wij over heel wat ervaring en deskundigheid beschikken zowel op financieel, technisch, juridisch als administratief vlak en vandaag de dag syndicus zijn van reeds meer dan 150 verenigingen van mede-eigenaars.

  Onze kantoren zijn gevestigd te Antwerpen (Berchem) en Turnhout waardoor ons werkterrein zich uitstrekt over de Noorderkempen.

 • Reviews 43

  • Kenn Smit in 2023 via Google
   • - Waardeloos, vooral de waarde heer O.P.. Zeer slechte service, enkel de (dure) rekening was er op tijd. Openbaarheid van bestuur is hier een loze term. Tijdens een algemene vergadering, was O.P. zo razend als een peuter -die zijn speeltje niet krijgt- omdat hij werd weggestemd= ander en veel beter (dit kan niet anders meer). Men moest hem tot kalmte aanmanen (narcist 1e klasse). +Gerechtelijke procedures tevens niet correct/tijdig opgevolgd waardoor de zaken lopende blijven (enveloppe met Nieuwjaar als cadeau voor Synd)? Ander en VEEL beter!
  • DonEmoX in 2023 via Google
   • - SCHANDALIG DEZE SYNDICUS, ERG DAT IK TOCH EEN STERRETJE MOET ZETTEN VOOR EEN REACTIE...JE MOET BETALEN ZODAT ZIJ NIKS DOEN!!
  • Jef P in 2022 via Google
   • - Sinds Olivier Potters zowel zaakvoerder als syndicus is: NIETS dan leugens, uitvluchten, zelfs 2x geld van ons (klanten) achterhouden waar ik maaaaanden naar moet mailen en binnenspringen om dit geld terug te krijgen. Hij doet niets anders dan de klanten (die hem betalen) afwimpelen en/of beschuldigen van onwaarheden. Hij berdedigd meer de aannemers EN de berzekeringsmaatschappij v.d.blokpolis dan zijn klanten. Na meer dan een jaar waterproblemen nav vernieuwde terassen geeft hij toe en laat hij een expert komen om dan uiteindelijk toe te moeten geven dat de aannemer idd in fout is. Nog eens > 1/2 jaar en veeeeel beleefde mails van mijn kant is de schade eindelijk vergoed. Enz enz enz. Het appartement is verkocht en we zijn van deze totaal onbekwame Mr. Potters vanaf geraakt. Min 5 sterren zou een correcte beoordeling geweest zijn maar dat gaat hier niet. Tip: bij volgende alg. vrgdrng wegstemmen!
  • Guy Adriaensen in 2021 via Google
   • - Sedert 4 maanden zijn wij eigenaars en bewoners van een appartement waar Syndimmo als syndicus aangesteld is. Reeds vanaf de eerste week werden we aan het lijntje gehouden, mails of telefoontjes werden niet beantwoord. Bij een bezoek aan het kantoor werd ik gevraagd "eventjes" te wachten, niet wetende dat dit "eventjes" 1,5 uur, zegge en schrijven "anderhalf uur", zou zijn. Maar deze koppigaard bleef zitten tot hij ontvangen werd om uiteindelijk toch nog met vele onbeantwoorde vragen terug te moeten vertrekken. Latere mails werden wederom niet beantwoord, klachten belanden blijkbaar in de prullenmand. Afspraken welke gemaakt werden op vorige algemene vergaderingen zijn na jaren nog niet uitgevoerd. Nu is het alweer bijna 2 jaar geleden sinds de vorige AV en het wordt hoog tijd voor een nieuwe bijeenroeping van de mede-eigenaars. Ik kijk er in ieder geval al naar uit!
  • Christophe lasters in 2021 via Google
   • - Onze ervaringen met synd-immo nog zeer zacht uitgedrukt zijn barslecht. Het kantoor heeft onze nieuwe VME gedurende 1 jaar mogen vertegenwoordigen waarbij we al geconfronteerd werden met een serieus schadegeval (waterschade). Vanaf dag 1 was er te weinig, geen of een gebrekkige communicatie, absoluut geen dossierkennis, beloofde dingen werden niet in orde gebracht of op de lange baan geschoven. Een totaal gebrek aan initiatief waarbij wij als eigenaars zelf zaken regelden en opvolgden om tot oplossingen te komen. Tijdens een vergadering met Pedro (om onze frustraties kenbaar te maken) werd een betere communicatie en meer transparantie beloofd, maar dit waren weerom loze beloften en praatjes. Als je gelukkig wordt van loze beloften, graag betaalt voor géén of NON service en "in't zak gezet worden" u een fijn gevoel bezorgt dan ben je bij Synd-immo aan het juiste adres. PS: die 1 ster op 5 moest ik wel selecteren omdat anders mijn review niet gepost werd :-)
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor