Partners in Vastgoed

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Partners in Vastgoed

 • Algemene informatie

 • Over

  Partners in vastgoed is sinds 1998 een vaste, betrouwbare waarde in groot-Ieper.
  Onze centrale ligging op 20m van de grote markt nl. Diksmuidestraat 6, zorgt voor een drukbezochte etalage en een gemakkelijke toegankelijkheid.

  Een woning verkopen of verhuren is de laatste jaren enorm geëvolueerd. De wetgever zorgde er de laatste jaren voor dat zowel de huurder als koper steeds meer bescherming genieten. Daarom volgt ons team voortdurend bijscholing zodat we juridisch sluitende contracten kunnen aanbieden. Wij bieden eveneens advies op maat zowel op fiscaal en juridisch vlak.

  Ons team heeft 1 gezamelijk doel nl. uw eigendom zo snel mogelijk verkopen/verhuren en dit aan een marktconforme prijs.

 • Reviews 66

  • Michel Godfroid Meding in 2022 via Google
   • + Très bon service bilingue/ zeer goed dienst tweetalig!
  • tim schoonaert in 2022 via Google
   • + Chapeau voor de professionele inzet Thijs Schoonaert en Partners in vastgoed. 2 bezoekjes en de verkoop van onze woning was geklonken ! ????
  • Nathalie De Clercq in 2022 via Google
   • - Niet altijd even eerlijk geweest bij verkoop van het huis ( mankementen die ze wisten !!!), achteraf blijkt dat het slot van de voordeur kapot was, de persoon die de rondleiding gaf bij de 2 x huisbezoeken die we deden stond de voordeur al open voor wij toe kwamen, achteraf pas geweten bij het overhandigen van de sleutels met de huurders die ons direct vertelde dat het slot stuk was en de makelaar het wist. Gelukkig konden we via garagepoort of zijdeur binnen. Dus onze eerste kost was al het slot laten vervangen.
  • Victor Landuyt in 2022 via Google
   • - Zeer slechte en onvolledige communicatie. Enkele weken geleden hadden we ons op een lijst ingeschreven voor een nieuwbouwproject van appartementen. Afgelopen vrijdag kregen we een mail met alle plannen en vertelden ze dat er nog 26 andere mensen die mail hadden gekregen. Wij zouden zogezegd voorrang hebben op de openbare verkoop. We waren zeer geïnteresseerd en belden de dag erna voor een afspraak. Ze vertelden dat ze pas 10 dagen later met de eerste afspraken voor dit project begonnen. We hadden dus zo vroeg mogelijk op die dag onze afspraak gepland en reeds naar de banken geweest. We gingen er dus vanuit dat we de eerste gingen zijn & we meteen konden tekenen. Toen ik in de loop van de week terugbelde om nog wat extra informatie en de vraag of we écht niet vroeger konden komen om meteen te tekenen, kregen we te horen dat het al verkocht was. Blijkbaar werkten ze via een lijst (samen met de bouwheer) waar al een 40 tal mensen eerder op stonden en waar ze afspraken planden volgens die grote lijst. Er bleken dus nog 8 afspraken voor ons te zijn (terwijl er ondertussen al 5 appartementen verkocht waren), terwijl wij er dus vanuit gingen dat we de allereerste gingen zijn aangezien ze pas die volgende maandag met afspraken zouden beginnen voor die residentie. Dit hadden ze dus allemaal verzwegen bij de eerdere mails/telefoontjes & berichten waardoor je alles regelt en hoop krijgt, maar je uiteindelijk diep ontgoocheld bent. Op vlak van communicatie & eerlijkheid dus een dikke nul.
  • Rushmooms in 2022 via Google
   • - Huurbelofte getekend, waarborg voor plaatsbeschrijving gaan vereffenen en er worden bedragen gevraagd die niet werden vermeld of gecommuniceerd. Wanneer dit in vraag wordt getrokken krijg je meteen agressief antwoord van een van de verantwoordelijken met dreiging de belofte stop te zetten. Na meermaals mailen en contact opnemen wordt je genegeerd tot je dreigt verdere stappen te ondernemen. Slechte communicatie, verre van professioneel/betrouwbaar/klantgericht! Nooit meer! EDIT: Excuses dat ze 'moeite' doen, maar nog steeds geen verklaring waarom er plots 370 euro ipv 50 euro waarborg (vermeld op huurbelofte) wordt gevraagd! De werking van hun derde partijen is blijkbaar ook niet goed gekend. Korfine belegd de waarborgen in TAK21 of 26.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team