ImmoTop

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

ImmoTop

 • Algemene informatie

 • Reviews 50

  • Fu Manchu in 2022 via Google
   • + Van het bezoek aan het appartement te koop in Frameries tot de ondertekening van de authentieke akte, ik kan niet anders dan de vriendelijkheid, vriendelijkheid, empathie en professionaliteit van mevrouw Bar en mevrouw Volant benadrukken. Ik post onder mijn bijnaam, maar ze zullen me herkennen.
  • RAPHAEL S in 2022 via Google
   • - Onaangenaam aan de telefoon geen informatie wanneer u een huurder in dit agentschap zijn wij beantwoord contact opnemen met het condominium. Jammer dat Maggie niet langer de manager van dit bureau is. Het bewijs alleen al in de vele negatieve recensies. Ik heb nog nooit zo'n onaangename vrouw ontmoet dat ik haar moest storen tijdens haar sigaret- of koffiepauze.
  • Loïc César in 2021 via Google
   • - U maakt een afspraak. En we annuleren je afspraak zonder goede reden. Totaal gebrek aan professionaliteit. Wij nemen uitzonderlijk verlof. Erger van agentschappen.
  • Orphée in 2020 via Google
   • - Ik zal niet de hele instelling de schuld geven waaraan ik het voordeel van de twijfel geef. De agent waarmee ik te maken had ... NOOIT MEER! - Verborgen gerechtelijke verkoop = Incompetentie en / of oneerlijkheid? Gelukkig was ik niet op straat aangezien een gerechtelijke verkoop langer duurt dan verwacht. - Mij dwingen een compromis te ondertekenen zonder het vooraf naar mijn advocaat te hebben gestuurd voor proeflezing. Reactie van de makelaar "U kunt tekenen, wij kunnen het altijd wijzigen" = een ondertekend compromis wijzigen? 1e nieuws dat! - Ik heb verschillende verzoeken gedaan, zodat hij het compromis naar mijn advocaat stuurt voor de juridische proeflezing van het compromis. Ik word voorgelogen door te zeggen dat we ze sturen. Niets ! Vreemd genoeg, toen mijn advocaat er zelf naar vroeg, verschenen deze documenten binnen een uur na haar verzoek bij haar thuis. - Wij vragen u om documenten, die u binnen het uur opstuurt met ontvangstbevestiging van de makelaar. We vragen je ze een paar dagen later opnieuw, zodat je aangeeft dat je ze al hebt verzonden: Response = "Ik kan ze niet vinden in mijn e-mailbox". Deze agent moet worden verteld dat mensen ook werken en niet altijd tijd hebben om hun fouten gratis in te halen. - Mijn vriend vroeg wat de belastingaftrek was over het deel van de eerste € 20.000: Geen probleem, ik kon het aan mijn vriend uitleggen omdat de makelaar 'het niet meer wist want hij had had een zware dag " - Openbaarmaking van privé-elementen: P-e zou professioneler zijn geweest om mij niet het bedrag van de schuld van de verkopers te vertellen, maar dat het een gerechtelijke verkoop was. - Normaal gesproken worden de sleutels overal overhandigd bij het tekenen van de akte bij de notaris. Niet bij Immotop: je moet ze zelf gaan zoeken in een filiaal of vechten om je rechten te doen gelden om ze bij de notaris te hebben. Kortom, een ernstig gebrek aan respect, professionaliteit en eerlijkheid. Het kopen van een huis is al stressvol genoeg, maar het zou een leuk avontuur moeten zijn. Deze "makelaar" blonk uit in het aanbrengen van een mooie laag stress en tijdverspilling. Gelukkig loopt het goed af en is het onderwerp voor mij gesloten maar voorzichtig. Wat mij betreft, Immotop = EENMAAL MAAR NIET TWEE. Ps: Ik moet er een beetje om lachen, sommige positieve meningen van vrienden en kennissen van de leden van het bureau :-)
  • Eve-lise Lemaire in 2020 via Google
   • + Mijn huis is in één keer verkocht! Super makelaar, beschikbaar, attent en Me Virginie Bar kwamen zelfs ons toekomstige huis bezoeken om een ​​betrouwbare mening te krijgen! Ik raad het echt aan! Oprechtheid, beschikbaarheid, delen en transparantie!
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor