Immo Beenders

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Immo Beenders

 • Algemene informatie

 • Over

  IMMO BEENDERS
  Ons doel is om jou de best mogelijke vastgoed service te verlenen
  Als jong en dynamisch immokantoor exploreren we steeds nieuwe mogelijkheden om je droomhuis te helpen vinden, verkopen of verhuren.
  De wereld staat niet stil, wij ook niet.

  Immo Beenders en Dewaele Vastgoedgroep slaan de handen in elkaar!
  Met Dewaele Vastgoedgroep hebben we een fantastische partner gevonden om de groeistrategie van Immo Beenders verder vorm te geven. Het is ons doel om onze klanten een leven lang te begeleiden in alles wat ze ondernemen met vastgoed. De samenwerking met Dewaele Vastgoedgroep stelt ons in staat om enerzijds ons netwerk uit te breiden en anderzijds onze klanten nog beter van dienst te zijn in een snel veranderende vastgoedmarkt.

 • Reviews 123

  • Sonja Hendrickx in 2023 via Google
   • + Wij zijn super tevreden van onze makelaar met name Gwenael Daniels immo kantoor Dewaele die op zeer korte termijn ons appartement gelegen te Smeermaas Lanaken verkocht heeft. Met dank Sonja Hendrickx
  • joseph janssen in 2023 via Google
   • + Wij zijn zeer tevreden met onze vastgoedmakelaar Alexandro Karetsas van het kantoor Dewaele Maaseik. Top !! alles tot in de puntjes in orde. Wij raden deze makelaar ten zeerste aan en geven een puntenkaart van 100 op 100%
  • Martine Hoekman in 2023 via Google
   • + Door het overlijden van mijn partner zag ik mij genoodzaakt mijn huis in Maasmechelen te verkopen. Dankzij de efficiëntie, de feedback en het zeer goede werk van de firma Dewaele en in het bijzonder van de heer Gwenaël Daniëls was dit voor mij mogelijk. Zonder dit kwaliteitswerk zou het voor mij niet mogelijk zijn geweest om deze pijnlijke gebeurtenis tot een goed einde te brengen. Ik raad dan ook iedereen die in de situatie zit van het verkopen van onroerend goed aan om contact op te nemen met deze mensen. De resultaten zijn concreet en duidelijk. Ik dank deze mensen voor hun uitstekende werk.
  • Pol Theelen in 2023 via Google
   • + Naar aanleiding van onze samenwerking bij de verkoop van een boerderij-pand in Leut, wil ik toch een dank richten aan Dewaele Maaseik. Mijn grootste dank is wel specifiek voor hun vastgoedmakelaar Alexandro Karetsas. Ik mag zeker stellen dat bij de opmaak van de verkoopovereenkomst, voldoende en correct inspraak was van mij, als mede-verkoper. Zijn totale inzet om alle nodige documenten in orde te brengen, waardeer ik ten zeerste. De mooie, allesomvattende prestatie van het pand heeft tot een vlotte verkoop geleid. De voorverkoop-overeenkomst tussen beide partijen werd op een aangename en correcte wijze door Alexandro afgehandeld. In één woord, Alexandro Karetsas is een sympathieke en steeds bereikbare topmakelaar. Pol Theelen, mede-eigenaar van het verkochte pand.
  • Josette van Hoof in 2023 via Google
   • + Ik ben als verkoper van mijn huis zeer tevreden over de kennis en attitude die mijn makelaar Alexandro bezit. Hij is altijd bereikbaar en probeert de verkoper altijd op tijd te betrekken bij het nemen van een besluit. Als verkoper kon ik altijd aangeven welke dag en tijd mij het beste uitkwam voor een bezichtiging. Ik kreeg voldoende ruimte en tijd om mijn woning klaar te maken voor de komende kijkers. Alexandro is een van de makelaars die altijd ruim op tijd voor de kijkers aanwezig was. Ik ben ik naar diverse huizen gaan kijken waar ik vaak nog moest wachten op de makelaar, dit is niet prettig. Hij nam altijd de tijd om zich goed voor te bereiden en de kijkers de rust en ruimte te geven die ze wensten tijdens de bezichtiging. Heel prettig is dit om te ervaren daar de meeste makelaars een bezichtiging van hooguit 30 minuten inplannen. Alexandro is een eerlijk oprecht mens die weet waar hij over spreekt, dit geeft vertrouwen voor zowel de verkopers al kijkers. Kortom heel erg tevreden hoe hij zijn werk uitvoert. Na iedere bezichtiging koppelde hij direct mondeling of schriftelijk de ervaring van de kijkers terug. Hij heeft heel goed zijn best gedaan om mijn huis te publiceren, de foto's waren geweldig waardoor er veel kijkers een positieve indruk kregen en dit teruggekoppeld hebben naar mij. Door zijn tomeloze inzet en geduld is mijn woning naar volle tevredenheid verkocht. Alexandro is een topverkoper en een voorbeeld voor Dewaele.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Onze groep