Hartemberg

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.
 • Algemene informatie

 • Reviews 16

  • Maia Sanna in 2024 via Google
   • - Eerst hebben ze achterhouden dat het pand waarin we geïnteresseerd waren op de lijst van onbewoonbare panden stond. Nadat onze notaris dat liet weten de dag voor we het compromis moesten tekenen, hebben ze ons toch gevraagd om naar daar te gaan en ze hebben het probleem geminimaliseerd: "het enige wat nog moet gebeuren om dat te laten schrappen is de keuken plaatsen, sorry we hadden dat moeten zeggen, maar dat stelt niets voor want jullie zouden toch een keuken plaatsen..". We hebben ze, ondanks mijn wantrouwigheid, nog een kans gegeven en compromis getekend waarin stond dat we tijd hadden tot de notariële akte om de correctheid van alle documenten na te gaan. We kregen na herhaaldelijk vragen geen rioolkeuring van de verkoper en we zouden natuurlijk geen notariële akte tekenen tot we ALLE documenten hadden. Brigitte (de makelaar) belde om ons onder druk te zetten toen we vroegen of we afmetingen konden gaan nemen in het huis (om de fameuze keuken te plaatsen om er een bewoonbaar pand van te maken) en zei "dat we pas afmetingen zouden kunnen gaan nemen wanneer we een datum zouden vastleggen voor de notariële akte". Na aandringen van onze notaris bleek dat er valsheid in geschrifte was gepleegd daar er noch een rioolkeuring, noch een septische put, noch een afscheiding voor riool en regenwater was. Wanneer dit in notariële documenten (basisakte) wel verklaard werd door de verkoper en bevestigd door de makelaar. Of ze onder één hoedje speelde met de verkoper, of ze gewoon heel slecht en oppervlakkig is in haar job weten we niet, in ieder geval de slechtste ervaring ooit met een makelaar (en verkoper). Rechtszaak van gekomen waarin ons gelijk bewezen werd en nooit excuses gekregen van deze "makelaar". Dit gebeurde vorig jaar, we hebben gewacht tot het vonnis om de review te plaatsen, kwestie van correctheid.
  • Marit Delplace in 2023 via Google
   • + Na een zware teleurstelling bij een andere makelaar op een pand van Hartemberg vallen. Gebeld en 2u later mochten we het pand bezoeken en verliefd geworden. Alle communicatie loopt zeer vlot en we hebben via hun ook verkocht. Het had maar 1 bezoek nodig en we hadden een koper. Onze koper heeft hun wel stevig op de proef gesteld. We bewonderen hun geduld en hun aanpak. Zeker aan te raden om met hun samen te werken.
  • Anne De Maeyer in 2023 via Google
   • + niets dan lof voor brigitte hartemberg die mijn woning verkocht heeft binnen de maand na dat ze gedurende een jaar te koop stond een aanrader voor de verkoop of verhuur van je eigendom !
  • Bert Vanderheyden in 2021 via Google
   • + Samenwerken met Hartemberg Vastgoed voldeed volledig aan de verwachtingen bij de verkoop van ons huis in het Mechelse (zomer 2021). Brigitte en Filip combineren een professionele aanpak met een aangename communicatie en tevens oprechte persoonlijke interesse. Zodoende verliep het hele proces zeer vlotjes en denk ik dat we van een echte win-win situatie mogen spreken. The future looks bright with Hartemberg Vastgoed !
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team