De Makelaardij

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

De Makelaardij

 • Algemene informatie

 • Reviews 31

  • Lindsay Leflere in 2022 via Google
   • + Als je een makelaar zoekt dat eerst aan de portefeuille van de klant denkt, dan zit je bij de Makelaardij op het juiste adres. Mijn woning was binnen de maand verkocht en ze hebben mij altijd correct advies gegeven. Kortom, niet twijfelen!
  • Faiz Tahiri in 2022 via Google
   • + Professioneel, adequaat , vriendelijk, duidelijk, flexibel, joviaal.... Zo begin ik mijn omschrijving van het team van De Makelaardij. De samenwerking die ik in het verleden had met immokantoren was oké, maar De Makelaardij gaat met de prijs lopen. Het team is ook enorm betrokken en de competentie is dan ook heel rijkelijk. Bij deze kan ik ze dan ook van harte aanbevelen! Proficiat, het gaat jullie goed! Groeten, Faiz & Kadija
  • Hilke Heremans in 2022 via Google
   • + Erg goeie ervaring gehad met Stephanie en Esther van de Makelaardij! We werden vlot en vriendelijk onthaald en de te verwachten verkoopsprijs werd realistisch ingeschat. Qua promotie en administratie verliep alles van een leien dakje. De bezoeken werden goed georganiseerd en er werd correct advies gegeven. Ons pand werd dan ook vlot verkocht, met een tevreden koper en verkoper. 100% would recommend :-)
  • Sara Week in 2022 via Google
   • + Ik wil bij deze het ganse team van De Makelaardij bedanken voor de fijne samenwerking! Het was emotioneel een heel moeilijke stap voor mij te beslissen om te verkopen. Ik heb als eerste stap contact gehad met verschillende makelaars in het Mechelse voor de gratis schatting met de transparantie dat ik nog niet wist of ik zou verkopen. In tegenstelling tot alle andere makelaars die maar bleven aandringen, heeft Stephanie mij alle tijd, begrip en ondersteuning gegeven die ik nodig had om uiteindelijk de stap te kunnen zetten. Na vergelijking van alle kandidaten leek De Makelaardij het beste aanbod te hebben ivm prijs/kwaliteit én ik had met Stephanie ook de beste klik, dus ik ben mijn gevoel gevolgd. Ik was altijd wel wat op mijn hoede want ik was in het verleden al opgelicht geweest en dat zal ze ook wel gevoeld hebben, maar ze heeft het mij nooit kwalijk genomen en het ganse team van de Makelaardij heeft mijn vertrouwen nooit geschaad. Integendeel, bij elke stap in het proces was ik telkens opnieuw positief verrast door hun professionaliteit en menselijkheid tegelijk. Ik ben zelf zeer perfectionistisch, maar ik was zeer aangenaam verrast van hoe hoog de lat al bij hen zelf lag. De communicatie verliep vlot, en eenmaal ik de knoop doorgehakt had ging alles ook heel snel. Mijn appartement was een beetje een "probleemgeval", maar ik stond erop dat alles eerlijk verliep naar potentiële kopers en dat er niks onder de mat zou geveegd worden. Daar hadden zij alle respect voor en stonden zij ook volledig achter. De opstelling van het EPC was een heel correct contact met Lukas. Het maken van de foto’s en 3-D via hun partner verliep vlot en professioneel. Samen met de grondplannen en de potentiële restyling leverden ze een zeer mooi eindresultaat. Het inplannen van de bezoeken verliep vlot. Ik kreeg ook een inlogcode voor hun website en kon online alles meevolgen. Op de eerste bezoekdag had ik al een bod met mijn vraagprijs! De opmaak van het compromis verliep vlot. Zij hebben ook een verzekering in het geval de kopers zouden overlijden tussen compromis en akte, geen enkele andere makelaar had die troef. Esther en Stephanie hebben hier niks aan het toeval overgelaten en hebben dit administratief tot in de puntjes afgewerkt. Bij de opmaak van de akte zelf waren de notarissen van beide partijen wel serieus aan het knoeien, wat heel veel stress gaf en heb ik lastminute aan de alarmbel moeten trekken. Stephanie is dan onmiddellijk ingesprongen en heeft alles rechtgetrokken. Niks dan lof dus voor dit topteam! Ik wens jullie nog veel succes in de toekomst!
  • Tim Pollenus in 2021 via Google
   • - Onze ervaring met De Makelaardij was helaas niet zo positief. Alles tot de onboarding verliep zeer correct en professioneel. Het eerste contact verliep zeer goed en we kregen zeer snel de gewenste informatie, wat een verademing was ten opzichte van andere makelaars. Wat er na het tekenen van het contract gebeurde kan enkel als zeer knullig omschreven worden. Vooreerst was de ingeschatte prijs veel te hoog, waardoor er amper bezoekaanvragen waren. Toen wij met de makelaar hierover in gesprek wilde gaan, reageerde deze zeer vijandig. Ten tweede kwam de door ons aangeleverde informatie niet correct op de afgesproken immowebsites. Toen wij hier direct (diezelfde vrijdag)op reageerden, werd ons meegedeeld dat dit pas na het weekend zou opgelost worden. Voorts kwam de dame van de virtual tour ook pas twee weken later langs toen het momentum al voorbij was en leek de vooraf zo geprezen social media campagne meer op het eindwerk van een lagere scholier. Ook werden de gemaakte afspraken niet goed door gecommuniceerd naar de backoffice waardoor de bezoekmomenten niet optimaal werden vastgelegd en er gigantische tijdsgaten tussen de bezoeken zaten. Als klap op de vuurpijl werd er naar onze potentiële kopers ook zeer warrig gecommuniceerd waardoor onze uiteindelijke koper bijna had afgehaakt. Wel handig was dat De Makelaardij alle benodigde documenten voor de notaris opzocht, zonder de meerkost die de notaris zou aanrekenen. Onze tip naar iedereen die zijn eigendom wil verkopen: doe het vooral zelf, het zal u veel frustraties en geld besparen.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team