Century 21 - Immo Actiongroup

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Century 21 - Immo Actiongroup

 • Algemene informatie

 • Over

  Wat kunnen wij voor u doen:
  Verkoop
  Indien u uw eigendom wenst te verkopen staan wij u graag bij met professionele raad en daad, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Want als het om vastgoed gaat, is Immo Action Group een gevestigde waarde in en rond Antwerpen. Ook voor nieuwbouw-projecten.
  Mocht tegen onze verwachtingen in uw pand niet verkocht raken, rekenen wij u geen enkel commissieloon, administratiekost of opzoekingskost aan.
  Verhuur
  De huurwetgeving wordt alsmaar omslachtiger. Wij bieden totaaldiensten bij huurovergang, zowel voor huurder als verhuurder. Een goed contract, een gedetailleerde plaatsbeschrijving en een juist geïndexeerd huurgeld creëert een correcte band tussen huurder en verhuurder. Via onze dienst "Rentmeester" zorgen we niet enkel voor een snelle afhandeling van huurwaarborg en verzekering, maar kunnen we eveneens instaan voor de tijdige inning van de maandelijkse huurgelden.
  Schattingen
  Wij verrichten alle taxaties van onroerende goederen als beëdigd schatter.
  Opmetingen en verkavelingen
  Wij werken uw dossier met betrekking tot verkavelingen, opmetingen en aanvragen van Stedebouwkundige attesten volledig uit.
  Beheer van onroerende goederen - rentmeester
  Wij zorgen voor het administratief, financiëel en technisch beheer van uw eigendom(men) en verdedigen uw belangen t.o.v. de syndicus en V.M.E.
  Plaatsbeschrijvingen
  Dit zowel in verband met huuraangelegenheden als voor en na werken.
  IMMO ACTIONGROUP... Meer dan vastgoed!

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Century 21 - Immo Actiongroup om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Onze groep