Caenen - Veurne

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Caenen - Veurne

Partner
 • Algemene informatie

 • Over

  Groep Caenen heeft reeds decennialang (sinds 1966) een goede reputatie en een uitstekende know-how in de verkoop van onroerend goed aan onze kust. Bij ons kunt U terecht met al Uw vragen. Wij staan U bij met raad en daad in de aankoop van Uw droomappartement. Wat zijn onze belangrijkste troeven:

  - Zeer groot aanbod van appartementen, studio's en huizen, zowel in nieuwbouw als in herverkoop, en dit gespreid over de hele kust (Blankenberge t.e.m. De Panne).

  - Sterk verkoopteam met een enorme kennis van zaken (commercieel, financieel, fiscaal en juridisch).

  - Persoonlijke service. Bij ons staat de klant centraal. - Uitstekende dienst na verkoop. Correcte en professionele opvolging van alle verkoopdossiers.

  - Uitgebreide verhuurmogelijkheden door ons fenomenaal huurdersbestand.

  - In onze vastgoedportefeuille zitten steeds interessante beleggingsopportuniteiten.

 • Reviews 53

  • PATRICK BOSTOEN in 2023 via Google
   • + Wij hebben het genoegen gehad ,via Nico Vansteenkiste, een nieuw dubbel appartement (samengevoegd in één) in opbouw aan te kopen in De Panne. Nico is een professionele, ervaren maar ook zeer klantgerichte makelaar die stipt en onberispelijk zijn dossiers opvolgt. Wij hebben ervaring met binnenlandse en buitenlandse makelaars en Nico blijkt buiten onze verwachtingen te scoren met bijstand en advies. Hij straalt ook een aangename en vriendelijke persoonlijkheid uit. Zeker aan te bevelen !!
  • Omer Matthijs in 2022 via Google
   • + Mevrouw Liesbeth heeft op haar vrije dag (woensdag) tijd voor ons vrijgemaakt, dat alléén al is bijzonder!. Wij hadden een afspraak om twee objecten aan te kijken, die ons echter niet zo goed bevallen hadden. Gedurende de uiterst vriendelijke conversatie m.b.t onze voorkeur qua architectuur.. Daarop meende mevrouw Liesbeth "misschien heb ik nog een object dat jullie zou bevallen", en jawel het derde object was een voltreffer. Een droomobject. Er was echter nog een geinteresseerde in het object, "die later voor een tweede keer het object zouden komen bekijken". Gevolg: meteen het koopcompromis getekend. Als mevrouw Liesbeth die extra-tijd, op haar vrije dag, niet had genomen zijn wij bijna zeker dat het object later verkocht zou zijn geweest. De verdere administratieve financiële afwikkeling daarna, via de heer Boeten, verliep en verloopt nog steeds eveneens vlekkeloos. Hartelijk bedankt. Anja en Omer Matthijs, Oostenrijk
  • Luc Druwe in 2022 via Google
   • + Caenen De Panne en meer specifiek Lander Vandenbroecke, heeft op een heel professionele wijze ons onroerend goed aan de man gebracht. Vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke verkoop is Caenen De Panne super professioneel en correct geweest. De opvolging van alle activiteiten was stipt en correct. Eens het pand verkocht was, was de reactie snelheid van het kantoor supersonisch. Het maakte geen verschil uit of het ochtend of avond was, een weekdag of een WE ... De uiteindelijke afrekening was tot op de eurocent correct. Een plezier om met Caenen De Panne samen te werken ...
  • Bob Lentacker in 2021 via Google
   • + Via Caenen De Panne hebben we ons droom appartement gevonden ! De service daarbij was top vanaf het eerste bezoek tot de administratieve afhandeling van de compromis en de uiteindelijke verkoopovereenkomst. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Al onze vragen werden onmiddellijk behandeld en er werd meegedacht om oplossingen te zoeken. Kortom : een aanrader !
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Onze groep