Vastgoed De Vos

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.
 • Algemene informatie

 • Reviews 71

  • Happy Worldcitizen in 2023 via Google
   • - Vastgoedkantoor met vriendelijk, divers en behulpzaam personeel die ook openstaan voor serieuze diverse klanten, maar staan ook voor uitdagingen. Er is een klein probleempje.. Uw huurwaarborg mag niet op een geblokkeerde rekening op uw naam maar met een of andere sinistere maatschappij. Je wordt verplicht op uw huurwaarborg bij hen te storten en elke keer zoeken ze redenen om het niet terug te betalen. Ik heb mijn geld niet meer teruggezien. En het was een woning die afgebroken werd omdat er appartementen gingen op gezet worden.
  • Caroline Meugens in 2021 via Google
   • + Ik heb onlangs met behulp van vastgoedkantoor De Vos mijn eerste aankoop van vastgoed gedaan. Zij gaven mij hierbij uitstekend advies en begeleiding. Ik ben zeer tevreden van hun duidelijke communicatie en correcte afhandeling van de aankoop. Al de medewerkers zijn zeer professioneel en behulpzaam. Ik kon hen steeds contacteren bij vragen en kreeg ook snel reactie. Ook bij de verhuur stellen ze zich op als moderate tussenpartij tussen mij en de huurders. Ook hier verloopt alle berichtgeving vlot en efficiënt. Kortom, een warm vastgoedkantoor die de wensen van de klant ter harte neemt.
  • Stephanie Vereecke in 2021 via Google
   • + Vanaf het eerste contact was ik zeer enthousiast over de manier hoe ik ontvangen ben en de kennis waarover men beschikt. Ik vertrouwde de verhuur van mijn woning toe aan dit kantoor en ben uiterst tevreden over de samenwerking. Van A-Z werd alles goed uitgevoerd en opgevolgd. Ik ben overtuigd van een positieve toekomst met mijn huurder alsook met dit kantoor.
  • nick de meyer in 2021 via Google
   • - Ter plaatse op kantoor geweest inzake een nieuwbouwproject waarbij duidelijk wij te horen kregen dat wij de eersten waren en voorrang zouden krijgen op de voorkeurswoning (voorgesteld door nota bene de makelaar!). Enkele dagen later kregen we een draft van het lastenboek, dewelke vrij onduidelijk was, waardoorwe nog enkele vragen hadden. Gelet woning+grond te koop aangeboden stonden via immo (in samenwerking met een bouwfirma), communiceerden wij via immo maar er zaten enkele feestdagen tussen. Na zelf terug contact te moeten nemen, vernemen we later dat andere geïnteresseerden rechtstreeks met bouwfirma (tijdens het weekend en niet via immo) contact hebben opgenomen en dat de woning achter onze rug verkocht was. Ze boden ons wel de daarnaast gelegen woning nog aan aan een zogezegd verminderde prijs, doch geweigerd wegens schending vertrouwen nog voor je instapt. Houden zich niet aan de afspraken en steken zich erna weg dat 'de bouwfirma' niet op de hoogte was dat er andere waren die voorrang hadden. Hou je dus niet aan de beleefdheidregels en contacteer gerust achter hun rug, maakt hen allemaal niks uit...
  • Kevin Van de Walle in 2021 via Google
   • - Het belangrijkste wat een kantoor moet doen voor zowel koper als verkoper is eerlijk zijn vertrouwen opwekken. Jammer genoeg is dit het omgekeerde. Wij hebben hen gecontacteerd ivm een goed en een bod uitgebracht. Hierop is een tegenbod gekomen, zogezegd van de verkoper. Na over en weer te communiceren over de prijs, bleek de 'verkoper' akkoord met ons laatste bod. Wij hebben de compromis laten voorbereiden door de notaris en zijn uitgenodigd om deze te ondertekenen. De bewuste avond bleek de verkoper van geen enkel bod of tegenbod op de hoogte, nochtans had De Vos dit letterlijk op mail gezet. Marc De Vos is zeer goed in uitleggen, maar dit is geen manier van mensen behandelen. Zowel wij als de verkoper houden hier een zeer wrang gevoel aan over. Tot overmaat van professionaliteit bleek De Vos nog meermaals aan te halen dat er gerust een deel 'onder tafel' kan betaald worden. Zo iemand zou niet aan het werk mogen zijn.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Onze kantoren