Hillewaere Vastgoed

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Hillewaere Vastgoed

Partner
 • Algemene informatie

 • Reviews 147

  • Melis Yalcin in 2023 via Google
   • + Nikolaas Maene (makelaar bureau Gent Centrum) heeft ons steeds goed geholpen op een professionele manier, we konden steeds bij hem terecht met vragen en hij antwoordde direct op onze berichten. Dit vonden we heel fijn. Ook de juridische dienst was heel toegankelijk, ze stonden klaar om ons te informeren over de compromis Een hele positieve ervaring! Zeker aan te raden
  • Fat B in 2023 via Google
   • - Op diverse woningen heb ik gereageerd. Deze waren allemaal huurwoningen. Woningen zijn op verschillende locatie's zoals Turnhout, poppel, hoogstraten.... Via de website bezichtiging ingediend. Helaas hoor je een tijdje niets. Van 3 woningen hebben wij een afspraak kunnen maken voor een bezichtiging. En van alle woningen kreeg ik voor de bezichtigingsdatum een telefoontje met de mededeling dat de woning reeds verhuurd zijn aan andere kandidaten, terwijl ik een bezichtigingsafspraak heb staan. Dit is echt jammer !
  • Lana De Clercq in 2023 via Google
   • + Super goede en eerlijke makelaar! Nikolaas Maene heeft mijn appartement in no time verkocht aan een correcte prijs. Hillewaere vastgoed stond steeds voor mij klaar met raad en advies. Een eigendom verkopen was volledig nieuw voor mij maar dit is zorgeloos verlopen en zelf heb ik niks moeten doen. Zeker aan te raden!
  • Pascal Baelen in 2023 via Google
   • + Vlotte/correcte en eerlijke samenwerking met vastgoedmakelaar Nikolaas, heeft zelfs de tijd genomen om een vroeger bezoek in te plannen.
  • Ferry Bastiaansen in 2023 via Google
   • - Nog niet eens 1 ster waardig. Wat een waardeloze organisatie. Iedere keer als ik een bord van Hillewaere in de tuin zie staan, krijg ik spontaan medelijden met de mensen die met alle goede bedoelingen hun vastgoed proberen te verkopen. Na het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst met Hillewaere was er eigenlijk gelijk 3 weken radiostilte. Onze makelaar Valerie is/was totaal niet ter zake kundig en hield ons op geen enkele manier op de hoogte van de gemaakte stappen m.b.t. het proces verkoop van ons huis. Foto's werden genomen en werden gelijk online gezet. Wij hebben niet eens akkoord kunnen geven. Vervolgens was de makelaar er vaak later, dan de kijkers zelf en als klap op de vuurpijl laat ze de kijkers via de garage binnen, terwijl we z'n mooie hal hebben als eerste entree. Zoals gezegd waar-de-loos en schandalig dat deze vastgoed maatschappij überhaupt bestaansrecht heeft. Ze hebben foto's gemaakt van het huis en de zaak online gezet in de hoop dat er een koper kwam, zodat ze de centen konden incasseren zonder enige inspanning te verrichten. Blij dat de 5 maanden voorbij zijn en we de overeenkomst vroegtijdig stop konden zetten.
  • Pascal Baelen in 2023 via Google
   • + Vlotte/correcte en eerlijke samenwerking met vastgoedmakelaar Nikolaas, heeft zelfs de tijd genomen om een vroeger bezoek in te plannen.
  • I. in 2022 via Google
   • - Na een positieve bezichtiging werd ons van alles beloofd... we zouden het zonder problemen kunnen huren als we voor een bepaalde deadline door konden geven hoe we het contract zouden opstellen. Dit hebben we gedaan. Daarna geen gehoor. Uiteindelijk kregen we te horen dat het te huren was mits we voor 1 december zouden gaan huren, want hij had al andere huurders die hij het had beloofd en het contract lag al klaar. Toen hebben we toegezegd dat we het eerder zouden huren dan 1 dec. Weer niks. Toen zei hij zelf dat we het mochten huren als hij voor een bepaalde datum niks van de andere mensen hoorde. De volgende ochtend kregen we te horen dat we mochten aannemen dat wij het konden huren. Vervolgens ineens een belletje dat het niet doorging, en de andere mensen gingen huren. Wat bleek: het appartement was ver voor onze bezichtiging al aan die mensen beloofd maar doordat ze weinig van zich lieten horen heeft hij ons als tweede optie gebruikt zonder dat wij het wisten. Hierdoor hebben wij meerdere andere plekken laten gaan. Wij zijn twee weken aan het lijntje gehouden en moeten nu hals over kop opzoek naar iets anders. In mijn laatste telefoongesprek met hem was hij vooral de schuld op ons aan het schuiven. Hij nam dingen die eerder gezegd waren terug en zei doodgewoon ‘nee hoor, dat heb ik nooit gezegd’. Hij was ons niet verplicht te vertellen dat er al een contract klaar lag voor andere mensen, en ‘jaa “naam”, er zijn altijd andere geinteresseerden en dat hoef ik niet aan jou te melden’. Ik vertelde hem dat ik en mijn huisgenoot nu erg in de problemen komen met de korte periode voor onze eigen opzeggingen van vorige huurplekken, en het kon hem niks schelen. Hij werd steeds botter en praatte over mij heen. Ik ben het hele gesprek beleefd gebleven maar op het einde heb ik hem wel verteld dat ik vond dat hij ons niet netjes had behandeld. Zodra ik dit zei was meneer stil en reageerde niet meer op wat ik zei. Hij hing midden in het gesprek op. Daarna niet meer bereikbaar. Deze zeer onprofessionele houding laat de mentaliteit wel zien die deze firma heeft. De ongure manier van zaken die ze doen afschuiven op potentiële klanten, en hun klantonvriendelijke houding gun ik niemand. Ik hoop dat ik anderen deze ellende kan besparen.
  • Ross coatings&ventilatie in 2022 via Google
   • - Het minste wat hier tegenover zou komen te staan was een klantvriendelijke houding. Helaas had ik donderdagmiddag nog steeds niets van mw.Hendrickx gehoord,terwijl er na maandag geen nu bezichtigingen waren geweest. Mijn geduld was op en ik besloot zelf maar contact op te nemen. Inmiddels irriteerde ik mij en voelde me slecht dat ik mijn privégegevens had doorgestuurd.Hillewaere wilt liefst alleen huizen verkopen gezien de mooie provisies, de verhuur is blijkbaar gemeend voor de verhuurder. Er waren nu ineens 6 kandidaten terwijl er 3 bezichtigingen hadden plaatsgevonden. Ze had het pas vanmorgen gehoord(donderdag). Ik had blij mogen zijn als mw.mij voor het weekend gebeld zou hebben. Tja wat had er beter gekund vraag ik me nu af. Voel me goedkoop door de manier waarop de makelaar van deze firma mij behandelt heeft. Tevens is de firma Hillewaere vastgoed geen uitzondering hierin. Wild west praktijken in 2022, hilarisch. Mvg, ik ben niet mijn bsn.
  • Jan Cools in 2022 via Google
   • + Zeer recent contact gehad met Hillewaere en Nikolaas specifiek. Vriendelijk en professioneel. Snelle actie en reactie wanneer nodig zonder opdringend te zijn. Door omstandigheden hebben we zelfs een zaterdagochtend van hem in beslag genomen, maar ook dat was geen probleem. Dit alles tezamen resulteerde voor ons tot een aangename aankoop. Topservice, ook van het team achter Nikolaas!
  • Ann Van Eupen in 2022 via Google
   • + We zijn zeer tevreden over de makelaar, Redgy Tytgat. Hij heeft ons enorm goed begeleid naar de verkoop van het huis. Hij was altijd stipt, professioneel en flexibel, stond op elk moment klaar voor ons. Bedankt.
  Laden...
  Er ging iets mis.
  Probeer opnieuw
  Voeg een review toe
 • Publicaties 629