Ellex - Vastgoedadvies

Chargement..

Un erreur s'est produite. Veuillez réessayer.

Ellex - Vastgoedadvies

 • Informations générales

 • À propos

  Ellex: Een uitgekiende service voor elke klant !
  Zoals elke mens van elkaar verschilt, verschilt ook elke woning. De vraag van onze klanten stellen wij centraal. Wij maken samen met u een plan op met uw wensen en verlangens als uitgangspunt. Goede communicatie, transparantie en een brede deskundigheid, zowel op juridisch als op bouwkundig vlak, zijn kenmerken die ons onderscheiden van andere vastgoedkantoren. Het streven is dienstverlening op maat met een maximaal rendement !
  Ellex: Uitgebreide informatie voor iedereen !
  Op deze website kunt u uitgebreide informatie vinden over onze diensten, daarnaast vindt u er vast een aantal interessante links. Wilt u ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om het contactformulier in te vullen of vrijblijvend een afspraak te maken. Wij staan u graag bij met raad en daad !
  Ellex: Een complete service !
  Ellex is verbonden aan verzekeringskantoor Burms te Ekeren, waardoor wij meteen uw volledige dossier in orde kunnen brengen : hypothecaire lening, fiscale aangelegenheden, brandverzekering…. Uw volledig dossier is in handen van slechts één contactpersoon, waardoor u zich heel wat extra werk en tijd bespaart. Wij zorgen bovendien voor een gebundeld kostenplaatje voor uw project, zodat u niet voor verassingen komt te staan, en u zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: uw nieuwe woonst !

 • Évaluations

  Évaluations

  Vous avez travaillé avec Ellex - Vastgoedadvies pour vendre ou acheter un bien ? Soyez le premier à ajouter une évaluation et partager votre expérience.

  Ajouter une évaluation
 • Partagez cette page

 • Contactez l'agence

  Contacter l'agence