Immotions

Loading..

Something went wrong, please try again.

Immotions

 • General information

 • About

  Nieuwigheden, ruim aanbod, kopen, verkopen, gratis schatting.
  Wenst u een 2de verblijf aan de kust of te genieten van uw welverdiende rust? De aankoop van een appartement aan de kust, studio op de zeedijk, penthouse met zicht op zee, villa aan zee, … wekt steeds “immotions” op.
  Daarom zijn wij er voor U! Vastgoedmakelaar IMMOTIONS luistert naar uw wensen en besteedt ruime aandacht bij het voorstellen van het appartement, studio, woning, villa, … die het beste bij u past.
  Als eerste verwittigd worden van een nieuw appartement, studio, woning, villa, bouwgrond, … in verkoop schrijf u dan in via “Blijf op de hoogte van ons aanbod” (rechts op de pagina).
  Appartement kopen aan zee?
  Wenst u een appartement aan zee, studio aan de kust, … te kopen in de gemeenten De Panne, Sint-Idesbald, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Westende, … bekijk dan ons ruime aanbod appartementen te koop.
  Woning of villa kopen aan de Belgische westkust?
  Bekijk onze villa’s in Koksijde, Sint-Idesbald, De Panne, … en contacteer ons voor een afspraak.
  Nieuwbouw appartement kopen?
  Bekijk onze nieuwbouwappartementen op onze pagina Nieuwbouw.
  Woning of villa kopen dicht bij zee?
  Wij beschikken over menige aantrekkelijke woningen, huizen, villa’s, appartementen, … in de nabijgelegen gemeentes Adinkerke, Veurne, …
  Investeren in Vastgoed?
  Beleggen in vastgoed is meer dan ooit aantrekkelijk. Velen investeerden reeds in appartementen in o.a. Koksijde en Sint-Idesbald, 2 gemeentes waar vastgoed het goed doet qua rendement. Appartementen in De Panne en Nieuwpoort vallen ook opnieuw meer in de smaak (bron: Notarisbarometer 9).
  Met kantoren te Koksijde en Sint-Idesbald bestrijkt Vastgoedmakelaar IMMOTIONS de ganse Belgische Westkust en een deel van de Westhoek.
  Wij helpen u graag verder

 • Reviews

  Reviews

  Did you work with Immotions to buy or sell a home? Be the first to add a review and share you experience.

  Add a review
 • Share this page

 • Contact agency

  Contact the agency

 • Our group