Maison Boscarino

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Maison Boscarino

  • Algemene informatie

  • Over

    Maison Boscarino est une entreprise générale de Construction agréée, membre de la fédération de construction qui respecte la loi en vigueur en terme de construction [[Loi Breyne]]. Société familiale créée en 1999 par Giovanni Boscarino nous sommes aujourd'hui une PME, active dans la Wallonie. Notre force réside avant tout sur le fait que chacune de nos équipes sur chantier est dirigée par un des 5 membres de la famille Boscarino.
    Si la qualité est un fait démontrable, la confiance, elle, est une valeur immatérielle que nous construisons avec chaque nouveau client, pour chaque nouveau chantier.
    Notre fierté conforté par un succès sans cesse grandissant, Giovanni Boscarino est fier aujourd'hui d'être à la tête de la société Boscarino, qui peut offrir 3 produits bien distincts:
    - Les maisons [[sur-mesure]]
    -La promotions de nos projets immobiliers
    - Les maisons [[catalogue]].
    Giovanni Boscarino.

  • Reviews 20

    • Valentin Meys in 2023 via Google
      • + Mijn vrouw en ik hebben het laten bouwen door Maison Boscarino. Wij willen u en al uw teams bedanken die hebben deelgenomen aan de realisatie van ons project! Het is fijn om een ​​aannemer te hebben gehad die we konden vertrouwen en die professioneel was! Nogmaals bedankt voor alles!! Manon en Valentin MEYS
    • Angelo Castronovo in 2022 via Google
      • + We hebben onze gesloten casco laten bouwen door Maison Boscarino in 2021, midden in de Covid19-periode, daarna werden we getrakteerd op de Oekraïense oorlog. Ondanks de crisis is de heer Claudio Boscarino altijd zeer beschikbaar en responsief geweest om ervoor te zorgen dat de deadlines werden gehaald, zelfs soms als het geen kwestie was van een beetje lange tijd om het chassis (oorzaak van de oorlog in Oekraïne) en het budget te installeren. Problemen heeft hij altijd snel verholpen, ik zou Maison Boscarino zonder aarzeling aanbevelen om de genoemde redenen. We voelden ons vanaf het begin tot het einde van het project echt gesteund door de heer Claudio Boscarino.
    • Giovanni D'Amico in 2021 via Google
      • + Onze gesloten ruwbouw hebben wij in 2020, midden in de Covid19-periode, laten bouwen door Maison Boscarino. Ondanks de crisis is de heer Claudio Boscarino altijd zeer beschikbaar en responsief geweest om ervoor te zorgen dat de deadlines en het budget werden gehaald. Hij en zijn team waren zeer professioneel als er onderweg een paar fouten waren (wat ik normaal vind in het bouwproces) en hebben problemen altijd snel verholpen. Hoewel sommige afwerkingsdetails verbeterd kunnen worden, zou ik Maison Boscarino zonder aarzeling aanbevelen om de genoemde redenen. We voelden ons echt gesteund door de heer Claudio Boscarino vanaf de installatie van het eerste blok tot aan de receptie.
    Voeg een review toe
  • Deel deze pagina

  • Contacteer kantoor

    Contacteer