T.Palm

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

T.Palm

 • Algemene informatie

 • Over

  T.Palm is een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf dat zich met de lage-energie-woning aan de kop van de specialisten in energiebesparing positioneert.
  De onderneming, opgericht in 1965 door Toussaint Palm, zelf metselaar-aannemer, is steeds trouw gebleven aan haar idealen : behoorlijk werk, naleving van termijnen en financiële verplichtingen, beroepsfierheid.
  Veertig jaar later telt T.Palm meer dan 600 arbeiders en bedienden.
  T.Palm is gespecialiseerd in privé woningbouw en heeft haar vakbekwaamheid ook op andere domeinen overgedragen : meergezinswoningen, serviceflats, sociale woningbouw, industriebouw,... Dit alles zowel in nieuwbouw als in renovatie.
  In het concept van de lage-energie-woning gaat T.Palm veel verder dan wat de overheid oplegt.
  Met een doorgedreven isolatie, slimme ventilatie en een zuinig verwarmingsysteem als basisingrediënten bouwt T.Palm een woning waar u nog lang zal van genieten, ook als u de factuur voor de stookkosten in de bus hoort vallen.
  Tevens garandeert de perfecte synchronisatie van de werken de strikte naleving van de planning tegen de vooropgestelde prijs en sluit T.Palm enkel overeenkomsten af strikt volgens de wet Breyne.

 • Reviews 59

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer