T.Palm

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

T.Palm

 • Algemene informatie

 • Over

  T.Palm is een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf dat zich met de lage-energie-woning aan de kop van de specialisten in energiebesparing positioneert.
  De onderneming, opgericht in 1965 door Toussaint Palm, zelf metselaar-aannemer, is steeds trouw gebleven aan haar idealen : behoorlijk werk, naleving van termijnen en financiële verplichtingen, beroepsfierheid.
  Veertig jaar later telt T.Palm meer dan 600 arbeiders en bedienden.
  T.Palm is gespecialiseerd in privé woningbouw en heeft haar vakbekwaamheid ook op andere domeinen overgedragen : meergezinswoningen, serviceflats, sociale woningbouw, industriebouw,... Dit alles zowel in nieuwbouw als in renovatie.
  In het concept van de lage-energie-woning gaat T.Palm veel verder dan wat de overheid oplegt.
  Met een doorgedreven isolatie, slimme ventilatie en een zuinig verwarmingsysteem als basisingrediënten bouwt T.Palm een woning waar u nog lang zal van genieten, ook als u de factuur voor de stookkosten in de bus hoort vallen.
  Tevens garandeert de perfecte synchronisatie van de werken de strikte naleving van de planning tegen de vooropgestelde prijs en sluit T.Palm enkel overeenkomsten af strikt volgens de wet Breyne.

 • Reviews 63

  • Andreas Tolksdorf in 2023 via Google
   • - Mijn huis is in 1996 gebouwd door T.Palm in Duitsland. Na een paar jaar merkte ik dat de riolering rond het huis niet meer goed werkte. Hierdoor ontstonden er natte plekken op de vloer in de kelder. De muur in de kelder was constant vochtig. Rioolbuizen en regenwaterleidingen onder de grond zijn na verloop van tijd kapot gegaan. De Duitse architect zorgde voor isolatie van de buitenmuren. Het was helemaal niet gedaan. Pas bij het vervangen van het raam 2 jaar geleden realiseerde ik me dat er geen isolatie was. Daardoor gaf ik onnodig te veel geld uit aan stookolie. De binnenbanden waren aan elkaar gelijmd. Toen die scheurde, moest er meer leiding worden vervangen dan nodig was. Ik moest de kosten dragen om het defect te verhelpen. Over het algemeen raad ik aan om weg te blijven van T.Palm. Niet aangeraden.
  • Sonia Vercammen in 2022 via Google
   • + Het was niet onze eerste aankoop maar de eerste bouw! Het was een geweldig project, vanaf het begin met onze architect Olivier Pirot en daarna Hugues Marchant, T-Palm-vertegenwoordiger. Onze locatiemanager Florian is altijd zeer attent geweest en zijn professionaliteit is opmerkelijk. Ons huis is een geluk en een constructie heeft zijn aandeel in verrassingen, anders zou het niet grappig zijn! We hebben onze werknemers altijd goed "behandeld" en hebben geen gebrek aan aandacht gehad. Het is tweerichtingsverkeer en wederzijds respect voor een investering die zeker substantieel is, maar een resultaat dat weerspiegelt wie we zijn! Ik begin morgen opnieuw met T-Palm en ditzelfde team omdat alles transparant was! DANKJEWEL.
  • sofie heymans in 2021 via Google
   • - Grootste dieven
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer