Bureau Gérard

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Bureau Gérard

 • Algemene informatie

 • Over

  Welkom !

  Bureau Gerard is het gespecialiseerde verwijsagentschap in de commerciële vastgoedsector van kwaliteit in België (Vlaanderen, Brussel, Wallonië) en in Groot-Hertogdom Luxemburg.

  Wij bieden onze klanten, eigenaars of huurders, een brede waaier van agentschapsdiensten aan (verkoop, verhuur, overdracht), advies en evaluatie.

  Via ons team van gekwalificeerde en ervaren medewerkers en onze niet te evenaren ervaring op gebied van retailmarkt, bereikt u de kennis en de diensten die u toelaten uw doelstellingen te verwezenlijken.

  Voor elke verhuur, overdracht, verkoop, evaluatie, of voor vragen...

  contacteer ons

  Het team, samengesteld uit 10 hooggekwalificeerde en ervaren medewerkers, organiseert zich volgens vijf hoofdlijnen

  Verhuur en Overdrachten in Vlaanderen
  Verhuur en Overdrachten in Brussel
  Verhuur en Overdrachten in Wallonië
  Verkoop / Investeringen
  Speciale ontwerpen

  Het team van Bureau Gerard stelt zijn ervaring, zijn kennis en zijn hulpbronnen ter beschikking van zijn klanten teneinde ze te helpen hun doelstellingen te verwezenlijken. Op praktische en pragmatische benadering, passen wij onze diensten aan aan de behoeften van onze klanten en strijden wij dagelijks om resultaten te bereiken.

  Historiek
  Bureau Gerard bestaat sinds 1932. In de na-oorlogse periode, ontwikkelt de familiezaak zich tot het eerste Belgische zakenkantoor gespecialiseerd in de commerciële vastgoedsector. Alleenzijnde op deze markt tot het einde van de jaren '70, geniet Bureau Gerard van een ervaring van de Belgische markt die geen enkele andere bemiddelaar van de specialiteit kan evenaren.

  Overgenomen door Gregoire Dupont in 2004, stapt Bureau Gerard vertrouwensvol in de 21e eeuw, bijgestaan door een dynamisch team en krachtige hulpwerktuigen teneinde u een kwaliteitsvolle en professionele dienst aan te bieden en te behouden...

  « Your partner in retail since 1932 »

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Bureau Gérard om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer