VR Quality Homes

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

VR Quality Homes

 • Algemene informatie

 • Over

  Als uw woning er staat, dan moet ze perfect in orde zijn. Of het nu gaat om keuze van materialen of met welke aannemers we samenwerken: de kwaliteit primeert. U wilt achteraf immers geen problemen doordat er verkeerde beslissingen werden genomen.
  Als bouwcoördinator kiezen wij uw kant
  VR Quality Homes is niet gelinkt aan andere bouwfirma’s. Bovendien worden bouwfouten hersteld op kosten van degene die de werken uitvoerde. Zo kunnen wij kwaliteit afdwingen en hoeven we niemands belangen te verdedigen, alleen die van u.
  Uw budget is heilig
  Bij het berekenen van de bouwkosten houden wij voor honderd procent rekening met uw budget. Bovendien bouwen wij ook binnen de vooropgestelde timing. Een oplevering die te laat komt, kost u immers ook geld. Bij VR Quality Homes kunt u er op rekenen dat er geen financiële verrassingen zullen zijn.
  U krijgt een bouwplan op maat en een persoonlijke benadering
  Bij VR Quality Homes bent u geen nummer maar een bouwheer van vlees en bloed. U hebt uw eigen stijl en u wilt het allerbeste voor uw woning. Dat respecteren wij.
  VR Quality Homes is uw enige contactpunt
  U hoeft niet zelf naar aannemers te bellen of te zorgen voor opeenvolging van de werken. Dat doen wij voor u. Hebt u vragen over de werken? Dan zorgen wij voor het antwoord. Tijdens de werken is VR Quality Homes uw unieke contactpunt.

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met VR Quality Homes om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team