Vastgoedservice - Geel

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Vastgoedservice - Geel

 • Algemene informatie

 • Over

  We weten wat onze klanten willen
  Vastgoedservice is een immokantoor met tien vestigingen in Mol, Turnhout, Geel, Heist-op-den-Berg, Neerpelt, Beringen, Heusden-Zolder en Hasselt, Gent en Mechelen .
  Wij zijn het snelst groeiende vastgoedkantoor in de Kempen en Limburg en willen deze lijn nu ook doortrekken in Oost-Vlaanderen.Bovendien hebben we hebben een schat aan informatie, kennis en knowhow verzameld. Bij elke stap die we zetten, houden we één ding voor ogen: wat heeft de klant – u dus – precies van ons nodig? Waar is hij naar op zoek? We zijn ervan overtuigd dat dit ook de sleutel is van ons succes. En van het uwe. Want uiteindelijk streven we allebei naar hetzelfde. Hier volgen de hoofdlijnen van onze aanpak.
  Uw huis in de schijnwerpers
  Hoe meer potentiële klanten we kunnen bereiken, hoe sneller we uw huis kunnen verkopen of verhuren. Bij Vastgoedservice gebruiken we dan ook alle mogelijke middelen om maximale zichtbaarheid te bereiken: de nieuwe media (Facebook, YouTube,…), internet, tv,… We gooien al onze wapens in de strijd!
  Unieke interactieve benadering
  Een huis kopen of verkopen is geen makkelijke onderneming. Er komen zoveel zaken bij kijken: paperassen, vergunningen, contracten, … Eén ding is zeker: als u een pand wil (ver)huren of (ver)kopen, komt gespecialiseerd advies vaak goed van pas. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben ondertussen jaren van kennis en ervaring op zak en willen u maar al te graag helpen met al uw vragen.
  Win-winsituatie
  Vastgoedservice is een kantoor dat zichzelf altijd probeert te vernieuwen en voor u tot het uiterste zal gaan. U kan erop rekenen dat uw project snel en professioneel wordt afgehandeld, tegen een zo gunstig mogelijke prijs.
  Een enthousiast team
  Zonder een gemotiveerd team kan een bedrijf niet groeien en bloeien. Onze medewerkers geloven in ‘hun’ bedrijf en genieten van hun job. Neem gerust de proef op de som… Hopelijk tot binnenkort!

 • Reviews 36

  • Luyten - Van Craenendonck in 2023 via Google
   • + "Michiel kent zijn stiel!" 🙂 Zeer snel resultaat dus goed ingeschat. Maar verder ook ons huis met moderne media-technieken gepresenteerd, vlot en snel bereikbaar via WhatsApp-mail-gsm-... en volgt dossier op van A-Z. Hij bewaarde zijn "cool" als we over iets ongerust waren en wist positief te motiveren om al het praktische rond te krijgen. Qua administratie zijn ze goed georganiseerd, spelen ze kort op de bal en gaan er direct achteraan als een papier of attest achterblijft. Kortom een aangename samenwerking om te komen tot een mooi resultaat. Bovenstaande quote vat het samen: Michiel kent zijn stiel!
  • Silke De Clercq in 2023 via Google
   • + Wij hebben in januari ons eerste huis gekocht via Michiel van Vastgoedservice Mol. Michiel heeft ons goed geholpen met het proces tot aan de compromis. Hij nam steeds zijn tijd om de dingen samen te bekijken. Verder was hij ook heel vlot bereikbaar (zowel per mail als via de telefoon), wat zeker een pluspunt is in zo'n spannende periode. Zeker een aanrader! Bedankt Michiel, we kijken er naar uit om in Mol te komen wonen!
  • Daniel Vangrieken in 2022 via Google
   • - Heel voorzichtig moet je bij deze verkoper zijn. Als nog niet alle verkoop informatie is verschaft of bepaalde mondelinge zaken niet schriftelijk zijn geconfirmeerd. Geen mail versturen dat u het pand koopt. U kunt hier bij deze mensen niet rekenen op menselijkheid. U wordt gedwongen de compromis te tekenen of anders wordt u voor een bedrag van 10% van de aankoopprijs in gebreke gesteld. Als dan bouwvoorschriften binnen komen en deze blijken af te wijken van wat de verkoper zei…. gekocht is gekocht. Dus neem u tijd en stuur zeker geen mail tot dat je effectief weet wat je koopt. Hier is je mail al even bindend dan een compromis, met het verschil dat bij een compromis wel alle informatie wordt gedeeld.
  • Knabbel Hoek in 2022 via Google
   • + Ik wil even onze makelaar michiel bedanken nadat we gisteren onze verkoopovereenkomst zijn gaan tekenen .(kantoor is gesloten op feestdagen maar toch stond onze makelaar daar om ons te helpen over service gesproken) Michiel is een zeer correct en fijn persoon die alles doet voor zijn job goed te doen en veel hart heeft voor zowel verkoper als koper . Al na het eerste contact bij de schatting hadden wij het volste vertrouwen na de professionele werkwijze . Wat wij van de twee andere makelaars echt niet konden zeggen . Na het vinden van kandidaat koper ging michiel tot het uiterste voor ons om alles zo snel mogelijk te regelen met de koper . Ik kan niet anders zeggen dan dat de werkwijze van het kantoor super was door alle updates en vlotte communicatie. Dankjewel
  • Glex Bosmans in 2022 via Google
   • - Dit kantoor stelt de makelaardij in geen goed daglicht. Samen met mijn vriendin zat ik een uur in de wagen om meer informatie te krijgen over een schijnbaar interessant project. Tot onze verbazing meldde de makelaar dat het pand niet aan 6 - zoals de advertentie vermeldde - maar aan 21% BTW te koop staat. Jammer dat men niet de moeite nam om ons als potentiële kopers vooraf correct te informeren.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Onze groep