Vastgoed Appel

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Vastgoed Appel

 • Algemene informatie

 • Over

  Ons kantoor ontstond in 1991 en groeide gevoed door passie. Wat oorspronkelijk een klassieke start was, bleek al snel een hobby te zijn. De drang naar het realiseren van, en het ten dienste staan voor, werd een doel op zich. Ons kantoor te Zeebrugge werd een gevestigde waarde in zijn regio, maar daarnaast ontpopte elke medewerker in zijn eigen voorkeur omgeving. Onze oprichter, Meysseman Peter ontwikkelde de vastgoedmarkt van Zeebrugge, een 18 jaar lange medewerkster Bonte Carine voelde zich iets meer thuis in het Hinterland tussen de landerijen en de bossen waardoor ook daar honderden tevreden referenties een troef van Vastgoed Appel geworden zijn. Ondertussen kwamen nieuwe medewerkers met éénzelfde doel het kantoor bijstaan. Onze jongste medewerkster Sherlyn Dhondt staat sinds enkele jaren ook gedreven elke klant ten dienste met de glimlach. Een administratief team maakt het team compleet door het verwerken van de administratieve taken.

  Ons kantoor koos recent de verhuur over te laten en geen verhuurdiensten meer aan te beiden onder de vlag Vastgoed Appel. Wij doen ook geen syndic, noch rentmeesterschap. Door deze bewuste keuze kunnen wij een optimale service in verkoop aanbieden en besteden wij de meeste zorg en aandacht aan uw aankoop of verkoop. Wij ondervonden dat men slechts één iets GOED kan doen en kozen voor onze jarenlange passie: VERKOOP.

  Naast ons hoofdkantoor te Zeebrugge Strandwijk, Brusselstraat 2 opende Vastgoed Appel in 2012 zijn 2 de kantoor te Zeebrugge Yachthaven, Rederskaai 26. Alsook bieden wij u een gesloten kantoor te Knokke aan op de Sparrendreef. Op afspraak wordt u er ontvangen in een huiselijke sfeer om uw dossier te bespreken. Het kantoor op de strandwijk is 7 op 7 geopend, dus ook op zondag staan wij graag ter uw beschikking. Wij streven naar een aanpak in het belang van onze klanten. Wij bezoeken met plezier op het ogenblik dat het best schikt voor onze klant.

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Vastgoed Appel om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina