Urbis Vastgoedgroep - Gent

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Urbis Vastgoedgroep - Gent

 • Algemene informatie

 • Over

  URBIS Vastgoedgroep heeft zich doorheen de jaren als projectmakelaar gespecialiseerd in de begeleiding en verkoop van nieuwbouw vastgoedprojecten. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde aannemers, bouwpromotoren en private investeerders.
  Wij zijn er ons van bewust dat de verkoop op plan van een project een gerichte en innoverende aanpak vraagt. We staan onze solide partners bovendien bij tijdens de ontwikkeling van meerdere facetten (grondontwikkeling, projectstudies, planprincipes, prijszetting, juridische aangelegenheden, enz.)
  Naast de verkoop van de projectontwikkeling bieden wij ook bestaand vastgoed aan onder onze Urbis-poot: IMMO. Wenst u uw huis te verkopen? Contacteer ons dan en wij komen langs voor een gratis schatting.
  Service draagt Urbis hoog in het vaandel. Daarom hebben wij voor onze klanten die wensen te investeren in vastgoed ook een luik RENTMEESTER opgericht. Het rentmeesterschap staat in voor het beheer van uw investeringsvastgoed.

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Urbis Vastgoedgroep - Gent om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina