MDR - Immo bvba

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

MDR - Immo bvba

  • Algemene informatie

    •  Jules Mac Leodstraat 1, 9050 Gentbrugge, Gent
  • Over

    Het succes van een vastgoedkantoor hangt af van de WAARDE die de omgeving hecht aan de prestaties en de diensten die het kantoor levert.
    Hierin schuilt de kern van het begrip STRATEGIE = Het beheersen van de relatie klant versus omgeving !
    Er moet i.a.w.TOEGEVOEGDE WAARDE gecreeërd worden waarbij de waardering van de klant die het kantoor levert groter moet zijn dan de kost die doorberekend wordt aan de klant !
    Onze strategie speelt in op die mogelijkheden, waarbij wij 4 stappen doorlopen :
    - Analyseren
    - Formuleren
    - Organiseren
    - Realiseren
    Het verschil met àndere kantoren is dat VERKOOP wel degelijk het einddoel is, maar zich duidelijk in de praktijk niet louter beperkt tot dit gegeven.
    Vertrouwen creëren, een stevig dossier samenstellen, een goede opvolging geven en de zwakke én sterke punten van het dossier exact inschatten ; kortom allemaal punten die werden opgebouwd in onze 30 jarige ervaring in marketing & verkoop moeten als een automatisme deel hiervan uitmaken.
    Het is duidelijk dat deze kwaliteiten, in een moeilijk evoluerende vastgoedmarkt, van langs om belangrijker zal worden en een cruciale rol zal vervullen in het realiseren van verkoopdossiers.

    Dit is "het grote verschil" en de méérwaarde die wij als vastgoedkantoor te bieden hebben !!!

  • Reviews

    Reviews

    Samengewerkt met MDR - Immo bvba om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

    Voeg een review toe
  • Deel deze pagina

  • Contacteer kantoor

    Contacteer het kantoor