Korn

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Korn

 • Algemene informatie

 • Over

  Korn Immobiliën is sinds 2000 actief in de vastgoedmakelaardij. Colette Korn, dochter van de oprichter, en Mark Sels beheren deze tak van het familiebedrijf. Beiden zijn erkend BIV-makelaar onder respectievelijke nummers 501798 en 502230. En net doordat het een familiebedrijf is draagt Korn Immobiliën een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Als u ons contacteert krijgt u meteen de persoon aan de lijn die zich met Uw eigendom bezighoudt, zonder omwegen!

 • Reviews 94

  • Anthony Sergi in 2021 via Google
   • + Omgaan met Maria was verreweg het meest naadloze en gemakkelijke proces dat foutloos werd gefaciliteerd tijdens de hele verhuizing naar mijn huurwoning. Ze behandelde zichzelf te allen tijde met de grootste professionaliteit, terwijl ze een immense hoeveelheid empathie toonde voor mijn huidige situatie en de geruststelling gaf dat ze me zo goed mogelijk zou bijstaan ​​in haar hoedanigheid van vastgoedbeheerder. Ik raad iedereen die met Maria te maken heeft ten zeerste aan (waarbij het in de hoedanigheid is om haar in te huren om hun vastgoedbeleggingen te beheren, of het geluk te hebben haar als uw vastgoedbeheerder te hebben voor een huur die u huurt, wat het scenario ook is, u zult niets anders voldoening, geruststelling en vertrouwen dat er voor u zal worden gezorgd. Een absoluut genot om mee om te gaan, en onvermijdelijk een aanwinst voor Team bij Korn Real Estate Ik kan je niet genoeg bedanken! M Gioia
  • Jessie Martin in 2021 via Google
   • + We hebben een uitstekende ervaring gehad met Maria bij Korn, die er alles aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat we een woning hebben gevonden die bij ons past. Ze is professioneel, responsief en attent en slaagt erin u met een goed gevoel voor humor door het hele proces te begeleiden. Ik zou Maria ten zeerste aanbevelen en zou niet aarzelen om in de toekomst contact met haar op te nemen.
  • 이영진 in 2021 via Google
   • + Ik zou Maria Licastro bij Korn ten zeerste aanbevelen. Ze is niet alleen professioneel in haar werk, maar ze bouwt ook een betrouwbare relatie op met haar klanten, waaronder ik. Ik zou zeker bij haar terugkomen als dat nodig was. Goed gedaan Maria en Korn! Waardeer het enorm!
  • Enza Entwistle in 2020 via Google
   • + Ik had het absolute genoegen vorige week met uw medewerker Maria Licastro te spreken. Hoewel mijn investeringspand nog niet klaar is, aarzel ik niet om dit aan Maria door te geven als ik er klaar voor ben. Haar professionaliteit en algemene algehele zorg heeft iets dat ik nog nooit eerder met een makelaar heb meegemaakt. Ze was niet alleen eerlijk, maar ze is ook echt een oprecht persoon. Wat een geweldige troef heb je binnen je bedrijf en ik zal Maria zeker aanbevelen. Ga zo door . Wat een mooie ziel ben je!
  • IIAlbertII in 2020 via Google
   • + Gedurende de hele reis zijn we erg onder de indruk van de eerlijkheid, integriteit, zorgzaamheid en professionaliteit van Connie & Korn van Korn Real Estate. Ze deden hun uiterste best om ons huis te verkopen. Het prijsdoel dat we wilden, zou moeilijk te bereiken zijn gezien de oppervlakte van onze aanbieding. Ze boden geen valse beloftes en deden hun uiterste best om de beste prijs te krijgen ..... en dat is gelukt !!!!! ???????? We waren verbaasd over hun onvermoeibare inspanningen om de verkoop af te ronden en waren erg blij met de resultaten. Hun communicatie was A + en kennis van de markt uitgebreid. Als ik in de toekomst opnieuw zou kopen of verkopen, zou ik dat doen met Korn, wetende dat we in zeer bekwame handen zouden zijn. Dank je. Albert en Ling Morrison
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor