Immogenat

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Immogenat

 • Algemene informatie

  •  Rue Turu 10, 7050 Masnuy-Saint-Jean, Jurbise
 • Reviews 36

  • Georges Beth in 2022 via Google
   • + Professioneel, responsief, veelzijdig (expert landmeter, makelaar). Mr Albert, biedt een complete service aangepast aan uw situatie. Een zelfverzekerde man die soms ingewikkelde situaties oplost. Bedankt meneer Albert.
  • Lampros Dovros in 2022 via Google
   • + Kwaliteitsdiensten - advies en professionaliteit Ik raad ten zeerste aan Doe een beroep op dit kantoor voor al uw procedures. Snelheid in het maken van afspraken. Ook bedankt voor het vastgoedadvies. Nogmaals bedankt meneer Albert
  • Erica Lne in 2022 via Google
   • + Ik heb contact opgenomen dit bureau om mijn land te verkopen, want ik had ook de noodzaak voor de tussenkomst van een landmeter aan mijn plot in drie delen. Zoveel te doen twee dingen tegelijk! Ik was aangenaam verrast door de snelheid van de reactie en besluitvorming afspraak. Het werk werd grondig gedaan, een verslag en zeer professioneel, maar begrijpelijk verklaringen werden gegeven aan mij. De prijs van de landmeter service is heel goed en de snelheid van de commissie voor de verkoop. Dus ik kan alleen maar aanraden als de makelaar die de landmeter. Bedankt voor je werk.
  • Jennifer Trouillet in 2021 via Google
   • + We zijn iets meer dan twee jaar geleden via dit agentschap gegaan om ons eigendom te kopen. Ik raad het aan! Altijd bereikbaar voor de minste vraag, voor de sleutels, voor het cons-bezoek, aanwezig voor de afspraken met de notaris. We waren een ongeduldig jong stel dat nieuw was in het veld en de baas leidde ons perfect met veel geduld. En als hij niet bereikbaar was belde hij altijd terug! Ik zal geen seconde aarzelen om indien nodig een tweede keer een beroep te doen op dit bureau.
  • Christophe Ladavid in 2020 via Google
   • - Wij hadden ervaring met Immo Geo als potentiële koper. We hebben het project eenvoudigweg gewijzigd na een slechte follow-up van het bureau. We hebben eindelijk ons ​​geluk gevonden door elke doorgang door een instantie te vermijden. Hoe vaak hebben we niets gehoord, wordt u teruggebeld en is er nooit meer contact met ons opgenomen. Makelaar zijn kan niet geïmproviseerd worden en het is moeilijk om op dit gebied 2 petten te hebben. Mijn reactie op uw verduidelijking: we waren al 2 jaar in het veld. (Je ontmoette ons tijdens de veldmetingen) Je kende de interesse van mijn metgezel en je zette het te koop zonder eerst contact met haar op te nemen om haar te laten weten dat haar bod niet werd geaccepteerd of ik weet niet waar ze was bij jou. Je reageert niet meer op mails en telefoontjes, al was het maar om te zeggen dat het dossier on hold staat vanwege de verkopers. We zouden zeker hebben overboden indien nodig, maar dit werd ons niet aangeboden... Wat betreft mijn laatste bod tegen de vraagprijs, het werd niet geweigerd door de eigenaar, maar het was uw leerling die ons vroeg om ons oorspronkelijke bod te verlengen om verkopers in staat te stellen hun beslissing nemen en ik heb uw leerling geantwoord dat er geen verlenging van het aanbod meer zal zijn (weken waren niet genoeg) omdat ik zelf contact met uw bureau heb moeten opnemen om erachter te komen wat er met mijn aanbod aan de hand was, omdat ik geen reactie had gekregen van jij. Ik heb verschillende Ath-kennissen die in uw vakgebied werken en zo gaat het gelukkig meestal niet. Een commissie wordt verdiend en het is het resultaat van werk zo dicht mogelijk bij de toekomstige koper (wat ons betreft)! Aldus zal onze mening vollediger zijn voor uw informatie.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina