Immodrome

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Immodrome

 • Algemene informatie

 • Over

  Immodrome is een jong en fris vastgoedkantoor, centraal gelegen in Lubbeek.
  U kiest Immodrome? U krijgt:
  Een vrijblijvende en deskundige schatting
  erkende vastgoedmakelaars
  een correcte vraagprijs
  persoonlijk contact
  100% inzet van een commercieel team
  geïndividualiseerde marketing en planning voor uw eigendom
  een fotopresentatie in onze etalage
  gerichte en doeltreffende advertenties in media en op internet
  opvolging en begeleiding tot bij de notaris
  wat wij beloven
  tijd voor uzelf?
  Wanneer u samenwerkt met Immodrome heeft u als eigenaar geen enkele kost, indien uw eigendom niet binnen de afgesproken periode verkocht wordt.

 • Reviews 34

  • karin verheyden in 2022 via Google
   • + Leuk en gezellig
  • Michelle Vander Motte in 2022 via Google
   • + Enkele maanden geleden gingen wij op zoek naar een huisje. We zijn er enkele gaan bezichtigen. Zowel bij particulieren als via immobilien. Elke keer vroegen we of er veel kandidaten waren. Dit om onze kansen wat te kunnen inschatten. Mijn vriend vroeg ook elke keer om iets te laten weten.. Alsook als het negatief nieuws zou zijn voor ons. Zo zouden we niet voor niets moeten hopen..  Particulieren hielden altijd hun woord en lieten steeds netjes iets weten, zoals het hoort. Als de keuze bij ons lag om een pand al dan niet te nemen, lieten wij ook altijd iets weten. Kwestie van beleefdheid. Maar van de immokantoren hoorden wij zelf nooit iets. Teleurstellend uiteraard. Tot we een huisje zagen dat op de site van Immodrome stond. Vrijwel meteen mochten we dit gaan bezichtigen.. Wij zagen onzelf er meteen wonen. We zijn diezelfde dag dan ook gestopt met het bekijken/zoeken van andere panden. (We hadden onze zinnen volledig op het laatste huisje gezet.) De rondleiding verliep met Steven. Professioneel en toch een losse, aangename sfeer. Echter waren er bij de eerste kijkdag amper kandidaten. Waardoor ze graag nog een extra kijkdag hadden ingepland. Begrijpelijk uiteraard. Immodrome hield woord en liet ons dat ook netjes weten. Teleurgesteld als ik was had Marie dit meteen gehoord aan telefoon en zocht ze samen met Steven naar een oplossing. Een halfuurtje later kreeg ik telefoon van Marie. Met het voorstel om eens samen te komen met de huisbazen. Om elkaar op die manier wat beter te leren kennen.  De moed was me vlak ervoor al in de schoenen gezonken. Maar wat waren wij blij met haar telefoontje! Waarvoor nog steeds 1000 maal dank. Vol lof over de manier waarop zij op eigen initiatief naar een oplossing gezocht hebben voor ons. Het gesprek verliep enorm vlot en niet veel later kregen we het fantastische nieuws te horen dat het huisje toch aan ons toegewezen werd. Wij waren/zijn echt overgelukkig! Daarna zijn we nog eens met z'n alle samen gekomen om alle documenten en dergelijke in orde te brengen.. Alsook met Marie verliep alles zeer professioneel maar bovenal vlot en aangenaam. Van alle immobilien waar wij de afgelopen maanden mee te maken gehad hebben, staat Immodrome bij ons toch echt helemaal bovenaan het lijstje. Een antwoord krijgen na een bezichtiging maakt echt een wereld van verschil. In plaats van mensen in het ongewisse te laten. De intrede gebeurde door Benthe. Weeral, professioneel, vlot, zeer vriendelijk,.. Wij raden Immodrome echt aan iedereen aan! Ondertussen hebben wij er bijna onze eerste week in ons nieuwe huisje opzitten, onze draai gevonden en kijken wij enkel met een positief gevoel terug op onze ervaring met Immodrome. Dankjewel allemaal. Jullie zijn 1 voor 1 geweldig en samen vormen jullie een fantastisch team! Michelle & David.
  • Sarah Pirenne in 2022 via Google
   • + Erg tevreden met de vastgoedmakelaar bij de aankoop van mijn woning! Ik beveel Immodrome zeker aan.
  • Monika Sente in 2022 via Google
   • + Zeer vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel
  • Veerle Lintermans in 2021 via Google
   • + Immodrome... een echte aanrader! Deze mensen zijn zoveel meer dan gewoon makelaar. Ze zijn zeer begaan met hun job, verzorgen alles tot in de puntjes en doen er alles aan opdat de klant zich over niets zorgen hoeft te maken. Bovendien zijn het zeer correcte, sociale, behulpzame en supervriendelijke mensen. Je stapt met hen binnen en krijgt onmiddellijk een warm onthaal waardoor je je direct thuis voelt. Kortom, ga met Immodrome in zee en op het einde van de rit ben je zeer tevree!
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team