Immodrome

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Immodrome

 • Algemene informatie

 • Over

  Immodrome is een jong en fris vastgoedkantoor, centraal gelegen in Lubbeek.
  U kiest Immodrome? U krijgt:
  Een vrijblijvende en deskundige schatting
  erkende vastgoedmakelaars
  een correcte vraagprijs
  persoonlijk contact
  100% inzet van een commercieel team
  geïndividualiseerde marketing en planning voor uw eigendom
  een fotopresentatie in onze etalage
  gerichte en doeltreffende advertenties in media en op internet
  opvolging en begeleiding tot bij de notaris
  wat wij beloven
  tijd voor uzelf?
  Wanneer u samenwerkt met Immodrome heeft u als eigenaar geen enkele kost, indien uw eigendom niet binnen de afgesproken periode verkocht wordt.

 • Reviews 35

  • Yuri vdv in 2022 via Google
   • + De aankoop van mijn woning verliep zeer aangenaam en makelaar Tim zorgde voor een vlotte en eerlijke overeenkomst tussen beide partijen.
  • Joachim Gotink in 2022 via Google
   • - In 2018 kochten wij een nieuwbouwwoning bij Immodrome. Naast makelaar waren zij ook de bouwheer voor deze woning. Over de aankoop van de woning en hun rol als makelaar kunnen we alleen maar positief zijn. Alle contacten verliepen vlot en stipt. Over hun rol als bouwheer zijn we iets minder lovend. Hier en daar hebben ze het tijdens het bouwen niet zo nauw genomen. Zo hebben wij na 2 jaar de oprit reeds opnieuw moeten aanleggen, aangezien deze niet gestabiliseerd was en bestond uit bouwafval waarop een worteldoek en kiezels waren gelegd. Daarnaast is er een vochtprobleem waar zij, volgens de aannemer, reeds van op de hoogte waren.
  • Michelle Vander Motte in 2022 via Google
   • + Enkele maanden geleden gingen wij op zoek naar een huisje. We zijn er enkele gaan bezichtigen. Zowel bij particulieren als via immobilien. Elke keer vroegen we of er veel kandidaten waren. Dit om onze kansen wat te kunnen inschatten. Mijn vriend vroeg ook elke keer om iets te laten weten.. Alsook als het negatief nieuws zou zijn voor ons. Zo zouden we niet voor niets moeten hopen..  Particulieren hielden altijd hun woord en lieten steeds netjes iets weten, zoals het hoort. Als de keuze bij ons lag om een pand al dan niet te nemen, lieten wij ook altijd iets weten. Kwestie van beleefdheid. Maar van de immokantoren hoorden wij zelf nooit iets. Teleurstellend uiteraard. Tot we een huisje zagen dat op de site van Immodrome stond. Vrijwel meteen mochten we dit gaan bezichtigen.. Wij zagen onzelf er meteen wonen. We zijn diezelfde dag dan ook gestopt met het bekijken/zoeken van andere panden. (We hadden onze zinnen volledig op het laatste huisje gezet.) De rondleiding verliep met Steven. Professioneel en toch een losse, aangename sfeer. Echter waren er bij de eerste kijkdag amper kandidaten. Waardoor ze graag nog een extra kijkdag hadden ingepland. Begrijpelijk uiteraard. Immodrome hield woord en liet ons dat ook netjes weten. Teleurgesteld als ik was had Marie dit meteen gehoord aan telefoon en zocht ze samen met Steven naar een oplossing. Een halfuurtje later kreeg ik telefoon van Marie. Met het voorstel om eens samen te komen met de huisbazen. Om elkaar op die manier wat beter te leren kennen.  De moed was me vlak ervoor al in de schoenen gezonken. Maar wat waren wij blij met haar telefoontje! Waarvoor nog steeds 1000 maal dank. Vol lof over de manier waarop zij op eigen initiatief naar een oplossing gezocht hebben voor ons. Het gesprek verliep enorm vlot en niet veel later kregen we het fantastische nieuws te horen dat het huisje toch aan ons toegewezen werd. Wij waren/zijn echt overgelukkig! Daarna zijn we nog eens met z'n alle samen gekomen om alle documenten en dergelijke in orde te brengen.. Alsook met Marie verliep alles zeer professioneel maar bovenal vlot en aangenaam. Van alle immobilien waar wij de afgelopen maanden mee te maken gehad hebben, staat Immodrome bij ons toch echt helemaal bovenaan het lijstje. Een antwoord krijgen na een bezichtiging maakt echt een wereld van verschil. In plaats van mensen in het ongewisse te laten. De intrede gebeurde door Benthe. Weeral, professioneel, vlot, zeer vriendelijk,.. Wij raden Immodrome echt aan iedereen aan! Ondertussen hebben wij er bijna onze eerste week in ons nieuwe huisje opzitten, onze draai gevonden en kijken wij enkel met een positief gevoel terug op onze ervaring met Immodrome. Dankjewel allemaal. Jullie zijn 1 voor 1 geweldig en samen vormen jullie een fantastisch team! Michelle & David.
  • Victor Kolouszek in 2021 via Google
   • + De makelaar Tim verbaasde mij enorm omtrent zijn professionaliteit. Ik ben ben van A tot Z excellent begeleid! Tim, een dikke chapeau aan u en heel het team! Ik wil bij deze aan iedereen een oproep doen: Koop, verkoop, huur of verhuur jullie woning via Immodrome! TOP SERVICE GEGARANDEERD!
  • Veerle Lintermans in 2021 via Google
   • + Immodrome... een echte aanrader! Deze mensen zijn zoveel meer dan gewoon makelaar. Ze zijn zeer begaan met hun job, verzorgen alles tot in de puntjes en doen er alles aan opdat de klant zich over niets zorgen hoeft te maken. Bovendien zijn het zeer correcte, sociale, behulpzame en supervriendelijke mensen. Je stapt met hen binnen en krijgt onmiddellijk een warm onthaal waardoor je je direct thuis voelt. Kortom, ga met Immodrome in zee en op het einde van de rit ben je zeer tevree!
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Ons team