Immo VL - Geel

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Immo VL - Geel

 • Algemene informatie

 • Over

  Immo VL is een lokaal verankerd vastgoedkantoor. Een fijne groep collega’s die weet wat er leeft in de regio en je helpende hand is bij al je vastgoedvraagstukken. En dat ondertussen al meer dan 20 jaar.

  Ons streefdoel is niet de grootste te zijn, maar wel de beste in de regio. Daarom investeren we constant in onszelf om dicht bij elke klant te staan. Wij onderscheiden ons door meteen proactief na te denken en je belangeloos advies te geven. Onze vakkennis en ervaring spreken daarbij voor ons. Wij geloven ook sterk in persoonlijk contact, want luisteren naar de mensen is ontzettend belangrijk.

  Die aanpak heeft zich al meermaals bewezen. Zo werden onze inspanningen zelfs beloond met de titel “Vastgoedondernemer van het Jaar 2019”. En daar zijn we bijzonder trots op. Deze bekroning overtuigt ons om nog meer in te zetten op onze manier van werken: menselijk, persoonlijk en lokaal. En dat dragen we ook graag uit, kijk maar naar onze steun aan verschillende lokale verenigingen.

 • Reviews 47

  • Nguyen Thi My Tien in 2020 via Google
   • + Good
  • Willy Mertens in 2020 via Google
   • + Zeer vriendelijk, en perfecte uitleg.
  • jolien claessens in 2020 via Google
   • - Mijn ervaring met immoVL is niet anders dan vreselijk te noemen. Het begon al toen ik 2 jaar geleden het contract voor mijn appartement ging tekenen. Hoewel er in hun contract staat dat de huurwaarborg ofwel bij de bank ofwel bij Korfine moet geplaatst worden, werd ik gedwongen deze bij Korfine te plaatsen. Waardoor ik er nu dus, na afloop van mijn contract, meer dan een maand heb moeten wachten op de terugbetaling en er ook nog eens kosten op moest betalen. Maar goed daar heb ik zelf mijn handtekening ondergezet maar toch.... Toen ik na een jaar liet weten mijn contract te willen verlengen met een jaarcontract, kreeg ik van hen antwoord dat dit in orde was. De verlening in 'my rent' werd echter nooit ingegeven. Maar goed geen ramp... Toen ik na het tweede jaar aangaf dat ik ging verhuizen, toen begon het spelletje pas echt. Ik kan niet anders zeggen dat het onprofessioneel is verlopen en dat ik contact hebt gehad met heeeeel veeeel verschillende mensen die blijkbaar niet met elkaar communiceren. Ondermaats en incompetent. Ik liet mijn ketel keuren en bezorgde het document digitaal aan Immovl en mijn huisbaas, keer op keer vroegen ze mij waar dit document was, keer op keer moest ik verwijzen naar het bericht dat ik stuurde waarbij dit document zat. Na het binnenbrengen van mijn sleutels wisten ze even niet meer waar deze waren... terwijl ze al bij de nieuwe huurders waren. Dit wist ik omdat mijn vorige buren mij dit lieten weten, ik liet het immokantoor dan maar weten waar zij de sleutels hadden gelaten. Ongelofelijk. Er werd een plaatsbeschrijving gedaan maar ik werd hier niet van op de hoogte gesteld. Hierbij werden geen meterstanden genoteerd want het was weer een andere persoon en deze wist dan niet, zoals degene die er als eens geweest was, dat dit met een andere sleutel moest. Vier dagen later blijkt dan plots dat er toch meterstanden werden genoteerd. Het opstellen van de documenten voor het overdragen van gas, elektriciteit en water liet op zich wachten, wanneer dit eindelijk in orde was, bleek een week later dat het toch niet correct was en moest iedereen opnieuw tekenen. Hetzelfde voor de terugbetaling van de huurwaarborg, fouten in het document, uiteindelijk werd het dan toch naar Korfine gestuurd die dan ook weer een fout vaststelden waardoor de terugbetaling erg lang op zich liet wachten. Op 26/04 kregen de nieuwe huurders de sleutels in handen op 03/06 kreeg ik mijn huurwaarborg terug. Bon om een lang verhaal kort te maken. Mijn ervaring is niet goed, ik werd behandeld alsof ze wel even gewoon wat met mijn voeten konden spelen, een 27-jarige vrouw alleen, da's niet belangrijk he... die zal het zeker niet erg vinden als we het in de soep laten draaien. Well think again.
  • Astrid Schneider in 2020 via Google
   • + -Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig -Dynamische aanpak: vlotte, transparante communicatie en steeds snelle feedback indien er bv vragen zijn, extra info gewenst is, etc... -Komen afspraken goed na en regelen het papierwerk betrouwbaar en correct -Bezoeken kunnen gemakkelijk ingepland worden =>samenvattend: zeer professioneel. Met dank aan Gunther die ons begeleid heeft bij de aankoop van een huis: TOP service!
  • marc schuermans in 2020 via Google
   • + prima samenwerking met Gunther Verschaeren van Immo VL voor de verkoop van een woning. Start met een juiste schatting, goede presentatie van de woning en de begeleiding van de verschillende bezoeken met kandidaat-kopers. Woning is verkocht aan de juiste marktvoorwaarden binnen een overeengekomen termijn.
  • Eddy Vanberghen in 2020 via Google
   • + Dank zij Immo VL Huis snel verkocht met dank aan het hele team met stip genoteerd in het bijzonder Hans Wouters voor de geleverde inspanning .
  • Kathy Van Den Broeck in 2019 via Google
   • + heel tevreden over de service en over de mensen. Leggen alles heel goed uit, en helpen je heel goed verder met vragen enz. zeer blij dat we bij jullie een huisje hebben kunnen kopen.
  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Onze groep

 • Ons team