Engel & Völkers - Knokke

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Engel & Völkers - Knokke

 • Algemene informatie

 • Over

  Voor het volledige team van Engel & Völkers Knokke is het verlenen van de beste service een topprioriteit, of u nu een eigendom koopt of verkoopt, huurt of verhuurt.
  Onze vastgoedmakelaars vinden steeds uw ideale woning, of dat nu een herenwoning, villa, appartement, loft of boerderij is. Diezelfde gedrevenheid leggen ze ook aan de dag bij de verkoop van uw eigendom aan de beste prijs, waarbij ze gebruik maken van ons internationaal klantenbestand.
  Onze meertalige medewerkers hebben allen genoten van een gespecialiseerde opleiding en worden steeds bijgestaan door een voltijds Team Assistant.
  U mag dus zeker zijn van een snelle, professionele, deskundige en vriendelijke service wanneer u ons contacteert of bij ons langskomt.
  Wij kunnen u de voordelen van een internationaal bedrijf bieden, omdat ons netwerk meer dan 420 kantoren wereldwijd verbindt. Wij kunnen uw eigendom voorstellen aan potentiële kopers op de vijf continenten, waarbij we gebruik maken van een brede waaier aan marketingmiddelen.
  Contacteer ons gerust, zodat we kunnen bekijken hoe we onze marketingstrategie aan uw specifieke noden kunnen aanpassen!
  Op woensdag en zondag enkel op afspraak

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Engel & Völkers - Knokke om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor

 • Onze groep