Diamond Immo

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Diamond Immo

 • Algemene informatie

 • Over

  Diamond Immo denkt graag in de breedste zin van het woord, en wij wensen ons niet enkel te profileren als het klassiek immo-kantoor; maar bieden u ook een brede waaier van extra diensten aan, dewelke u persoonlijk begeleiden doorheen de hele transactie, tot bij de notaris of de kredietverlener.
  Wij kunnen buigen over 19 jarenlange ervaring en doordreven kennis van de Belgische complexe wetgeving, en beschikken over een enthousiast en dynamisch team dewelke garant staan voor een vlotte en aangename zowel stedenbouwkundig als juridisch onderlegd zijn, en zorgen voor een kwaliteitsvolle eigendom.
  We kennen de markt door en door. Diamond-Immo werkt uitsluitend met professionals. Ze hebben de kennis, kwaliteit en flexibiliteit die de markt vandaag nodig heeft. Zo volgen ze bijvoorbeeld de marktevoluties op de voet en staan ze 6 dagen op 7 klaar om u met raad en daad bij te staan. Maakt u zich dus vooral geen zorgen: u kan met al uw vastgoedvragen terecht bij uw Diamond-Immo-expert.
  Wij leveren maatwerk naargelang de noden van onze huidige en toekomstige klanten, zodat één van de belangrijkste gebeurtenissen van uw leven vlekkeloos en zonder bijkomende kopzorgen verloopt. U kan aldus bij ons terecht voor de verkoop, verhuur van uw onroerend goed; u vindt bij ons tevens een ruim aanbod van opbrengsteigendommen, en wij helpen u graag met uw bestaande of een nieuw krediet voor de aankoop van uw eigendom; een herfinanciering enz..., en dit aan de beste tarieven op de Belgische markt. Ook het laten opmaken van plaatsbeschrijvingen, schattingen, allerhande keuringen ( EPC, Elektriciteitskeuring) behoren tot ons takenpakket.
  Wij beschikken over een ruim clienteel van tevreden en terugkerende investeerders, zowel in België als in het buitenland, die vast en zeker interesse zullen hebben in uw eigendom !
  Graag bezorgen wij u meer informatie over onze diensten, u kan ons vrijblijvend contacteren voor een afspraak zodat u kennis kan maken met onze werkwijze, onze en know-how

 • Reviews

  Reviews

  Samengewerkt met Diamond Immo om te kopen of te verkopen? Voeg als eerste een review toe en vertel ons over je ervaring.

  Voeg een review toe
 • Deel deze pagina

 • Contacteer kantoor

  Contacteer het kantoor