Minco SA

Laden..

Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen.

Minco SA

  • Algemene informatie

    •  Herrmann-Debrouxlaan 15A, 1160 Oudergem
  • Reviews 143

    • Julien M in 2024 via Google
      • - Een catastrofe, hier is een woord dat alles samenvat. Zowel voor de installatie die vandaag nog steeds slecht is uitgevoerd met een gebogen erker, als voor de aanpassing van de ramen die ik gedeeltelijk zelf heb moeten doen, als voor de afwerking (nou ja, het ontbreken van afwerking) als voor de veroudering van de afdichtingen die zijn amper 2 jaar later al gestorven, evenals voor de luiken die niet stijf genoeg zijn en tot slot en VOORAL voor de lage beglazing die absoluut ALLE externe geluiden doorlaat, heb ik de indruk dat ik geen ramen heb. Erg teleurgesteld.
    • Allan Huchet in 2024 via Google
      • + Zeer serieus bedrijf, met top personeel! Nathalie heeft ons van begin tot eind buitengewoon goed ondersteund, Ultrapunctueel, prettig, goed werk, goede resultaten, goede after-sales/installatieservice...makkelijk te contacteren, ik kan dit veilige bedrijf van harte aanbevelen, en waar we op kunnen rekenen!! Dank aan het hele team!!
    • nicolas cassé in 2024 via Google
      • - Een gedoe zonder naam! Een onfeilbaar slechte tijd! Ik heb €20.000 aan mijn schrijnwerk uitgegeven om kwaliteit te hebben, ik heb een koude douche gehad! Na een jaar wachten kwam de after-sales service en inderdaad slecht vakmanschap aan de twee openslaande deuren van de kamers. Ze gaven me alleen aanpassingen voor de andere 5 die slecht sloten. Ik waarschuwde ze dat de keukendeur te veel forceerde en dat het systeem voortijdig zou verslijten, daar hadden ze geen rekening mee gehouden, en nu blijft de klink in mijn hand. Hetzelfde geldt voor de voordeur die ik probeer terug te draaien, er gebeurt niets en het is normaal dat er veel kracht voor nodig is om de deur te kunnen sluiten. En vandaag verschuilen ze zich achter de twee jaar hardwaregarantie, alleen weten ze er al een jaar van en bovendien vallen de twee jaar in december! Het ergste is de voordeur die een witte sluier heeft op het eikenfineer en op zeer specifieke plekken. Ze willen er niets van weten, het ligt blijkbaar aan de luchtvochtigheid in mijn huis! Een heel erg slechte ervaring met minco die ik aan niemand heb aanbevolen en die ik niemand aanbeveel Ik start binnenkort een procedure tegen hen. Ik geef het één ster omdat Google niet toestaat dat je het een 0 geeft. Update van zaterdag 13 januari 2024: de deur is vervangen en de deurklink ook. En daar is het veel beter. Met dank aan mijn installateur die in mijn richting werkte. Er was een negatieve recensie op Google voor nodig voordat hier verandering in kwam.
    • Florian Le lohe in 2024 via Google
      • + Zeer goede producten, de mensen op kantoor en het verkooppersoneel in het veld zijn responsief en professioneel. Ik heb al verschillende bestellingen bij minco geplaatst en de producten zijn ontworpen voor gemakkelijke installatie (vooral voor totale verwijdering) en onderhoud. Ik raad dit bedrijf echt aan.
    • Virginie Maudet in 2023 via Google
      • - Goede kwaliteit bessenmix in de showroom, maar alleen qua uiterlijk! 5 maanden na installatie ontdekten we een scheur in de erker aan de binnenkant. De after-sales service kwam ons vertellen dat het te wijten was aan een thermische schok (het was in oktober, wat zal er de rest van het jaar gebeuren! 😬). En dat dit niet onder de garantie viel omdat St-Gobain geen garantie geeft. We hadden gekozen voor deze kwaliteit, omschreven als tamelijk high-end en om jarenlang gemoedsrust te hebben, maar dit is niet het geval. Wat ons niet geruststelt, is dat we nog 3 andere erkers hebben. Als de after-sales service ontbreekt, ook al zijn ze bijna nieuw, wat zal er dan over een paar jaar gebeuren? Kortom, verkopers die ons prijzen voor de goede kwaliteit en de betreurenswaardige after-sales service die geen resultaat oplevert.
    Voeg een review toe
  • Deel deze pagina

  • Contacteer kantoor

    Contacteer het kantoor