Immo Apollo

Chargement..

Un erreur s'est produite. Veuillez réessayer.

Immo Apollo

  • Informations générales

  • À propos

    Didier De Gendt is een gespecialiseerd vastgoedmakelaar te Nieuwpoort. Didier is gespecialiseerd in nieuwbouw residenties.
    Met meer dan 30 jaar ervaring en professionele kennis in allerhande vastgoedtransacties bent u bij ons aan het juiste adres!
    Onze werkzaamheden omvatten zowel de de schatting en de verkoop van particuliere eigendommen, overwegend in Nieuwpoort en in de kuststreek. Dankzij een vlot roulerend aanbod van woningen, appartementen en gronden kan Immo Apollo u telkens een nieuw alternatief aanreiken opdat we volledig op dezelfde golflengte zitten. Een huis (ver)koop je trouwens niet elke dag! Bent u koper of verkoper? Uw toekomst start bij Immo Apollo!
    Projectontwikkelaars bieden we naast een vlotte verkoop van hun nieuwbouwprojecten ook een aanbod aan investeringsgronden en opbrengsteigendommen. Indien gewenst zitten we samen met de ontwikkelaar en/of investeerder aan tafel om op basis van relevante praktijkervaringen, huidige en toekomstige marksituaties, alsook doeltreffende voor- en haalbaarheidsstudies het maximale te kunnen halen uit ieder project.

  • Évaluations

    Évaluations

    Vous avez travaillé avec Immo Apollo pour vendre ou acheter un bien ? Soyez le premier à ajouter une évaluation et partager votre expérience.

    Ajouter une évaluation
  • Partagez cette page

  • Contactez l'agence

    Contacter l'agence

  • Notre équipe