Immo De Bouwexpert

Chargement..

Un erreur s'est produite. Veuillez réessayer.

Immo De Bouwexpert

 • Informations générales

 • À propos

  Neem gerust een kijkje in ons aanbod. Indien u hierover vragen heeft, kan u ons steeds contacteren.
  Wenst u te kopen of te verkopen en u wenst meer informatie?
  U kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.
  Als flexibel, jong en dynamisch kantoor spelen wij in op de hedendaagse behoeftes van kopers en verkopers.
  Zo hebben onze klanten steeds het gsm nummer van hun contactpersoon. Dit heeft als groot voordeel dat ons team steeds bereikbaar is wanneer een klant vragen heeft of een bezichtiging wenst. Onze werkdag begint echter niet om 9 en stopt ook niet om 17.00 uur. Onze werkdag begint wanneer u ons nodig heeft, en eindigt na de laatste afspraak. Door deze flexibele aanpak zijn we zeker dat we de drukke agenda van de koper en verkoper kunnen samenbrengen.
  Onze service begint bij het geven van de nodige inlichtingen aan de beide partijen en eindigt bij de notaris. Gedurende deze periode zijn wij steeds bereikbaar voor koper en verkoper wanneer zij vragen hebben.
  Doordat wij dure kantoorkosten kunnen uitsparen, op een flexibele manier onze medewerkers kunnen inzetten en een efficiënte techniek voor het aanbieden van uw eigendom hanteren zijn wij ook niet gebonden aan dure commissielonen.
  Wij werken samen met u, als verkoper, een correcte vergoeding uit voor onze diensten. Indien gewenst naar functie van de te halen verkoopprijs.
  Om u volledig te overtuigen van onze eerlijke manier van werken, is de looptijd van onze overeenkomst steeds een overeen te komen en variabel gegeven, dat wij met u uitwerken.

 • Évaluations

  Évaluations

  Vous avez travaillé avec Immo De Bouwexpert pour vendre ou acheter un bien ? Soyez le premier à ajouter une évaluation et partager votre expérience.

  Ajouter une évaluation
 • Partagez cette page

 • Contactez l'agence

  Contacter l'agence