Century 21 - Immo Actiongroup

Chargement..

Un erreur s'est produite. Veuillez réessayer.

Century 21 - Immo Actiongroup

  • Informations générales

  • À propos

    Wat kunnen wij voor u doen:
    Verkoop
    Indien u uw eigendom wenst te verkopen staan wij u graag bij met professionele raad en daad, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Want als het om vastgoed gaat, is Immo Action Group een gevestigde waarde in en rond Antwerpen. Ook voor nieuwbouw-projecten.
    Mocht tegen onze verwachtingen in uw pand niet verkocht raken, rekenen wij u geen enkel commissieloon, administratiekost of opzoekingskost aan.
    Verhuur
    De huurwetgeving wordt alsmaar omslachtiger. Wij bieden totaaldiensten bij huurovergang, zowel voor huurder als verhuurder. Een goed contract, een gedetailleerde plaatsbeschrijving en een juist geïndexeerd huurgeld creëert een correcte band tussen huurder en verhuurder. Via onze dienst "Rentmeester" zorgen we niet enkel voor een snelle afhandeling van huurwaarborg en verzekering, maar kunnen we eveneens instaan voor de tijdige inning van de maandelijkse huurgelden.
    Schattingen
    Wij verrichten alle taxaties van onroerende goederen als beëdigd schatter.
    Opmetingen en verkavelingen
    Wij werken uw dossier met betrekking tot verkavelingen, opmetingen en aanvragen van Stedebouwkundige attesten volledig uit.
    Beheer van onroerende goederen - rentmeester
    Wij zorgen voor het administratief, financiëel en technisch beheer van uw eigendom(men) en verdedigen uw belangen t.o.v. de syndicus en V.M.E.
    Plaatsbeschrijvingen
    Dit zowel in verband met huuraangelegenheden als voor en na werken.
    IMMO ACTIONGROUP... Meer dan vastgoed!

  • Évaluations

    Évaluations

    Vous avez travaillé avec Century 21 - Immo Actiongroup pour vendre ou acheter un bien ? Soyez le premier à ajouter une évaluation et partager votre expérience.

    Ajouter une évaluation
  • Partagez cette page

  • Contactez l'agence

    Contacter l'agence

  • Notre groupe