Immotions

Cargando..

Algo ha salido mal, por favor Inténtalo más tarde.

Immotions

 • Información general

 • Sobre

  Nieuwigheden, ruim aanbod, kopen, verkopen, gratis schatting.
  Wenst u een 2de verblijf aan de kust of te genieten van uw welverdiende rust? De aankoop van een appartement aan de kust, studio op de zeedijk, penthouse met zicht op zee, villa aan zee, … wekt steeds “immotions” op.
  Daarom zijn wij er voor U! Vastgoedmakelaar IMMOTIONS luistert naar uw wensen en besteedt ruime aandacht bij het voorstellen van het appartement, studio, woning, villa, … die het beste bij u past.
  Als eerste verwittigd worden van een nieuw appartement, studio, woning, villa, bouwgrond, … in verkoop schrijf u dan in via “Blijf op de hoogte van ons aanbod” (rechts op de pagina).
  Appartement kopen aan zee?
  Wenst u een appartement aan zee, studio aan de kust, … te kopen in de gemeenten De Panne, Sint-Idesbald, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Westende, … bekijk dan ons ruime aanbod appartementen te koop.
  Woning of villa kopen aan de Belgische westkust?
  Bekijk onze villa’s in Koksijde, Sint-Idesbald, De Panne, … en contacteer ons voor een afspraak.
  Nieuwbouw appartement kopen?
  Bekijk onze nieuwbouwappartementen op onze pagina Nieuwbouw.
  Woning of villa kopen dicht bij zee?
  Wij beschikken over menige aantrekkelijke woningen, huizen, villa’s, appartementen, … in de nabijgelegen gemeentes Adinkerke, Veurne, …
  Investeren in Vastgoed?
  Beleggen in vastgoed is meer dan ooit aantrekkelijk. Velen investeerden reeds in appartementen in o.a. Koksijde en Sint-Idesbald, 2 gemeentes waar vastgoed het goed doet qua rendement. Appartementen in De Panne en Nieuwpoort vallen ook opnieuw meer in de smaak (bron: Notarisbarometer 9).
  Met kantoren te Koksijde en Sint-Idesbald bestrijkt Vastgoedmakelaar IMMOTIONS de ganse Belgische Westkust en een deel van de Westhoek.
  Wij helpen u graag verder

 • Opiniones

  Opiniones

  ¿Trabajaste con Immotions para comprar o vender alguna vivienda? Sé la primera persona en añadir una opinión y compartir tu experiencia.

  Añadir una opinión
 • Compartir esta página

 • Agencia de contacto

  Contacta con la agencia

 • Nuestro grupo