ERIK BESSEMS MAKELAARDIJ

Cargando..

Algo ha salido mal, por favor Inténtalo más tarde.

ERIK BESSEMS MAKELAARDIJ

 • Información general

 • Sobre

  Erik Bessems makelaardij BVBA werkt samen met Erik Bessems Makelaardij in Nederland aan de verkoop of verhuur van uw woning, vakantiewoning of bedrijfsgebouw.
  Vanuit onze eigen website, immoweb en vanuit Nederland Funda.nl werken wij op topniveau vanuit minstens 2 landen aan de verkoop.

 • Opiniones 16

  • Annelies Hintjes en 2019 a través de Google
   • - De heer Bessems heeft bij de aankoop van onze recreatiewoning een opeenstapeling van fouten gemaakt en belangrijke informatie achtergehouden. Hij verkocht ons via zijn website alsook via een onderhandse akte een woning als zijnde volle eigendom. Later bleek dat de woning onder erfpacht viel. Een week nadat hij ons hiervan op de hoogte stelde werden wij ingelicht dat de serre niet vergund was omdat de serre te dicht tegen de erfgrens stond. Vervolgens heeft hij de rest van de bouwovertredingen van deze vergunning achtergehouden. Hij liet ons gewoon geloven dat we de serre konden inkorten om alsnog voor vergunning in aanmerking te komen. Daarom gingen wij akkoord met een compensatie van de verkoper en zo kwam er een nieuwe overeenkomst tot stand. De heer Bessems heeft een gedeelte van zijn mededelingsplicht verzwegen. Vlak na de nieuwe totstandkoming van de verkoop stuurde hij de weigeringsgrond van de stedenbouwkundige vergunning van de gemeente Lanaken. Hieruit bleek dat niet alleen de erfgrens was geschonden, ook de kleur van de serre was afgekeurd, deze had volgens de gemeente in plaats van wit een donkere kleur grijs moeten hebben. Vervolgens bleek dat ook de schuttingen aan beide kanten waren afgekeurd vanwege de kleur. Daarnaast klopte het woonoppervlakte niet met de opgegeven oppervlakte in zijn brochure. De financiële gegevens van de verkoper die de notaris aan hem had gestuurd stuurde hij mij per email, dat hij hiermee de privacy van de verkoper heeft geschonden maakt hem kennelijk niets uit. Nooit meer een huis via Bessems Makelaardij. Update 27 maart 2019 ! Na aanleiding van bovenstaande review eind 2017 heeft de heer Bessems de afgelopen perioden tot twee keer toe met een juridische procedure gedreigd om deze review van Google af te krijgen. De heer Bessems deelt graag lovende Funda reviews via de social media. Op Funda heeft hij namelijk de mogelijkheid om slecht beoordeelde reviews achter te houden. Via Google is dit niet mogelijk, dus vandaar dat op Funda alleen door Bessems gecontroleerde lovende reviews online staan. Vandaag zag ik de heer Bessems en deed hij opnieuw een poging om deze Google review van het internet af te krijgen, al belooft hij ons gouden bergen, deze review blijft vanwege het algemeen belang online staan. Update 9 oktober 2019 ! De heer Bessems reageert na ruim 2 jaar maar eens op zijn review nu andere opties niet werken om deze review van het internet af te krijgen. Ook nu spreekt hij niet de waarheid, er zijn door hem en zijn medewerkers geen enkele initiatieven genomen om tot fatsoenlijke oplossingen te komen, hij heeft uitsluitend de verkoper gecompenseerd in haar schade. Shame on you meneer Bessems.
  • MaM en 2019 a través de Google
   • + Hoi hoi, ons vakantiehuisje vandaag verkocht door Erik Bessems. Huisjes staan er volop te koop op het park, maar Erik en zijn team blijft bezig, verzint constant nieuwe zaken om er toch weer te blijven verkopen. Daarnaast is hij een realist en een realistische optimist. Vragen werden snel beantwoord. Kortom in een woord ; TOP !!!
  • John en 2019 a través de Google
   • - Midden februari een afspraak met dhr. Ronald Custers om de hypotheek over te sluiten ivm het verlopen van de rvp. Na een afspraak bij ons thuis en de opties doorgenomen te hebben zou dhr Custers ons een mail sturen met alle benodigde info. Na 1,5 maand! nog niets gehoord te hebben maar eens een whatsapp bericht gestuurd naar dhr Custers. Echter word dit bericht gewoon niet geopend (wel ontvangen). En horen wij niets meer. Tijdens het gesprek hadden we wel al een vermoeden dat het misschien wel te veel moeite voor hun (Bessems) zou zijn voor wat het maar zou opleveren. Echter zouden wij meerdere tientjes per maand kunnen besparen de komende 20 jaar.. We hebben zelf een andere adviseur in de hand genomen omdat het vertrouwen én de gun factor helemaal weg is bij Bessems makelaardij. Nu is alles naar volle tevredenheid opgelost. En dat op een redelijk kort termijn. Onze ervaring is dus zéér slecht en we kunnen en zullen Bessems dan ook zeker niet aanraden bij wie dan ook.
  • Myra Frijns en 2018 a través de Google
   • + Wij , Jo en Myra Frijns zijn uiterst tevreden hoe de verkoop van ons huis is verlopen. Wij kunnen met een gerust hart Erik Bessems aan iedereen aanbevelen. Zijn kundige manier die warm en meelevend is hebben wij als zeer aangenaam ervaren.
  • Dymph B en 2018 a través de Google
   • + We zijn zeer tevreden over Makelaardij Erik Bessems. We hadden Erik persoonlijk als makelaar en hij heeft zijn werk meer dan goed verricht.
  Añadir una opinión
 • Ubicación

 • Compartir esta página

 • Agencia de contacto

  Contacta con la agencia

 • Nuestro equipo